Ministrul Apărării din Africa de Sud susține industria de network marketing

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Dacă o femeie susține industria de network marketing nu este o știre, dar dacă această femeie este ministru al Apărării, părerea acesteia are alt impact, nu-i așa? Este vorba despre Ministrul Apărării din Africa de Sud, Lindiwe Siusulu, care a fost prezentă la cea de-a 40-a aniversare a Asociației Vânzărilor Directe din Africa de Sud.

Industria de network marketing locală atrage în medie 100.000 de oameni anual, într-o perioadă în care economia mondială se află în recesiune.

“Este o industrie care dă posibilitatea oamenilor să se dezvolte personal – indiferent dacă este vorba de contabilitate sau doar de a-și gestiona propriile venituri” a declarat ministrul, care apreciază că network marketingul este o soluție viabilă pentru problema șomajului.

Statul cel mai dezvoltat din punct de vedere economic de pe continentul african, Africa de Sud are una dintre cele mai mari rate ale șomajului, unele statistici indicând chiar 40%.

Am văzut susținerea unui fost președinte american, a unui ministru sudafrican… când oare să ne așteptăm la o declarație de susținere a acestei industrii din partea unui oficial român?

Sursa, inclusiv foto: iafrica.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariile sunt inchise.

NEWSLETTER
* = câmp necesar