Mesaj profund transmis la Bucuresti de Kenton Worthington, unul din liderii din TOP 20 Nu Skin la nivel mondial

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

IMG_2401Avandu-l ca mentor pe Nathan Ricks, o adevarata legenda a industriei de network-marketing, Kenton Worthington s-a situat in clasamentele Nu Skin din 2015, intre primii 20 cel mai bine platiti distribuitori, cu aproape 1 milion si jumatate de dolari incasati in doar 12 luni, ajungand astfel si printre cei sub 1% cel mai bine platiti oameni in Statele Unite ale Americii. In workshop-ul dedicat dezvoltatorilor Nu Skin din Romania, Kenton a facut o analiza pragmatica a celor mai puternice companii ale lumii, aratand pe baza unor statistici oficiale, de ce un distribuitor Nu Skin are de cel putin 20 de ori sanse mai mari sa castige peste 500.000 de dolari pe an, dintr-un parteneriat cu aceasta companie, decat ar avea intr-o pozitie de top-management la Apple, Exxon Mobil sau Walmart. De asemenea, Kenton i-a invatat pe dezvoltatorii Nu Skin principiile care stau la baza extinderii afacerii in alte tari.

Dupa un turneu intens de 6 luni pe mai multe continente, Kenton Worthington a marturisit cu ocazia ultimului popas laIMG_2404 Bucuresti ca a vandut toate proprietatile si bunurile cumparate din comisioanele Nu Skin pentru ca si-a dat seama ca nu banii sunt motivatia sa principala. Kenton le-a spus celor prezenti la seminarul de la Sheraton Hotel ca singurul sau vis este ca atunci cand pleaca dintr-o sala de conferinte, oamenii care raman in urma sa, sa simta ca au trecut la un nivel superior si prin aceasta sa traiasca o viata mai fericita. Kenton Worthington a fost insotit la Bucuresti de frumoasa sa sotie, o romanca din Arad – Natalie Worthington.

Acest eveniment din Bucuresti a urmat unui workshop exceptional organizat de One Team Global la Varsovia in luna mai – Team Elite Training. Distribuitorii Nu Skin din Europa Centrala si de Est au avut ocazia sa invete acolo, timp de trei zile, de la 6 milionari din dolari din afacerea Nu Skin, printre care si Kenton. Team Elite Training a fost declarat de catre participanti, cel mai bun workshop Nu Skin organizat in aceasta regiune, in ultimii 10 ani.

Nu Skin Enterprises este lider in industria anti-imbatranirii si detine astazi cea mai mare baza de date genetice in anti-aging, avand astfel avantajul unei pozitionari fara competitor. De asemenea, intre companiile de network-marketing, cotate public la Bursa de la New York, Nu Skin este recunoscuta ca fiind cel mai mare creator de milionari in dolari, desi este cea mai tanara dintre ele. Managementul Nu Skin a fost in nenumarate randuri premiat la nivel international, pentru strategiile inovatoare si conducerea de calitate in cele 54 de tari.

IMG_2389IMG_2516

IMG_25612 IMG_2460

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar