Mesaj de la preşedintele WFDSA, Douglas DeVos

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

messagePreședintele WFDSA, Doug DeVos, subliniază, într-un mesaj publicat pe site-ul organizației, faptul că industria vânzărilor directe este pe un trend ascendent, și enumeră în același timp problemele cu care se confruntă domeniul și care trebuie soluționate astfel încât acest trend să poată fi valorificat la maxim.

Cu sediul în Washington, SUA, Federația Mondială a Asociațiilor Companiilor de Vânzări Directe – WFDSA, este o organizație puternică ce reprezintă industria vânzărilor directe la nivel mondial.

Iată, mai jos, traducerea integrală a mesajului lui Doug DeVos:

Este un moment excelent pentru industria de vânzări directe.

În 2015, 103 milioane de oameni din jurul lumii generau vânzări directe de mai bine de 183 de miliarde de dolari. Şi ştim că aceşti oameni din întreaga lume sunt tot mai interesaţi să intre într-o afacere proprie, potrivit celui de-al şaselea raport anual Global Entrepreneurship, comandat de Amway. Anul trecut, aproape 55.000 de oameni au fost intervievaţi în 44 de ţări diferite şi 75% au spus că le place ideea de antreprenoriat.

Acest lucru se traduce printr-o mulţime de oportunităţi pentru industrie. Totuşi, pentru a valorifica pe deplin tendinţele pe care le vedem, trebuie să abordăm o serie de probleme.

În primul rând, trebuie să poziţionăm mai bine oprtunitatea de venit. Majoritatea oamenilor lucrează part-time în vânzări directe şi câştigă un venit part-time. Este nevoie de mai multă muncă şi adeseori de ore lungi ca să câştigi bani. Rareori este o modalitate de te îmbogăţi rapid.

O prăpastie între veniturile aşteptate şi câştigurile reale creează o nemulţumire care pătează imaginea şi reputaţia industriei. Este foarte important să avem stabilite aşteptări apropiate de perspective.

În al doilea rând, trebuie să ne spunem povestea. Sunt larg răspândite percepţiile greşite şi neînţelegerile în legătură cu vânzarea directă. Adesea, este vorba despre ceea ce vindem, cum oamenii câştigă bani şi ce separă vânzarea directă legală de schemele ilegale. Explicarea a cine suntem şi cum funcţionează afacerea noastră reprezintă un domeniu pe care trebuie să-l îmbunătăţim.

În al treilea rând, trebuie să construim mult mai puternic pe ofertele noastre de produse. Companiile de vânzări directe oferă produse de înaltă calitate şi unice. Trebuie să subliniem acest lucru mai mult în timp ce accentuăm că nu se câştigă bani dacă produsul nu este vândut.

În cele din urmă, să continuăm să le oferim consumatorilor protecţii puternice. Avem ocazia să îmbunătăţim politicile pentru a asigura cea mai bună protecţie pentru orice industrie şi să ne sporim eforturile să ne educăm consumatorii în legătură cu ele. Vom continua să lucrăm cu guverne ca să stabilim clar criteriile în acest domeniu. Asta va ajuta oamenii de pe piaţă să înţeleagă mai bine industria noastră şi să capete mai multă încredere.

WFDSA face mult ca să ofere un cadru strategic, care abordează multe dintre aceste probleme pentru a câştiga o încredere mai mare în piaţă. Lucrăm să îmbunătăţim modul în care ne prezentăm, conectând mai bine valoarea pe care o oferim cu oamenii aflați în căutarea unor moduri diferite de a-şi câştiga existenţa şi abordând direct neînţelegerile care există în jurul vânzărilor directe. Trebuie să ne unim în jurul acestor scopuri. Avem cu toţii responsabilitatea de a găsi moduri pentru a fi mai bine. Asta ne va ajuta să valorificăm tendinţele curente care sunt atât de favorabile industriei noastre şi o ajută să prospere şi în viitor.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar