Meciul GanoLife – Gano Excel continua: 1-0 la pauza

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Ruben Cardenas, noul vicepreședinte al Gano Excel, a trimis o scrisoare către reprezentanții din SUA ai companiei, prin care explică ce s-a întâmplat în ultimele 2 luni în viața companiei, informează Business For Home. Așa cum specifică și în scrisoare, misiunea lui Cardenas este aceea de a contribui la promovarea și creșterea Gano Excel SUA, astfel încât membrii afiliați să aibă succes.

Această scrisoare a fost trimisă pentru a răspunde zvonurilor și îngrijorărilor care circulă și au cauzat confuzie, legate de acționarea în justiție a lui Joven Cabasag, GanoLife. Motivul procesului, explică Ruben Cardenas, este furtul afacerii Gano Excel și a activelor sale pentru a înființa o nouă companie, GanoLife. În continuare, sunt prezentate și câteva argumente în sprijinul acuzațiilor aduse lui Joven Cabasag.

Astfel, conducerea Gano Excel a constatat în 21 ianuarie 2013, dispariția computerelor, serverelor și arhivelor companiei, schimbarea adresei poștale etc.

În timp ce era CEO al Gano Excel SUA, Joven Cabasag este suspectat că ar fi colaborat cu alte persoane, printre care și soția sa, pentru a fura din compania pentru care lucra. El ar primit în ultimele 2 luni peste 15 cecuri, totalizând aproape 1.150.000 de dolari.

În epistolă se mai specifică faptul că Joven avusese mai multe întâlniri în ultimele luni cu distribuitorii, pentru a-i convinge să se transfere la GanoLife, iar acum, după plecare, folosește tactici de intimidare la adresa produselor și afacerii Gano Excel.

Între timp, Gano Excel și-a recăpătat accesul la  birouri, conturi bancare și carduri de credit, a redeschis depozitul pentru vânzări și deocamdată comercializează produsele la un preț mai mic, pentru a recompensa loialitatea partenerilor care au rămas în afacere. Pe 22 februarie, Gano Excel a reușit să preia controlul și asupra domeniului GanoExcel.us , dar nu și asupra adresei de e-mail pentru contact. Există încă probleme la livrare și la plata comisioanelor, dar acestea vor fi rezolvate cu sprijinul echipei de IT, le scrie  vicepreședintele Gano Excel distribuitorilor.

Compania este în continuare activă în cele 80 de țări, iar noi așteptăm cu interes deznodământul partidei dintre cele două afaceri MLM.

Sursa: Business For Home

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar