Mauricio Bellora este noul presedinte al companiei Mona Vie

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Mauricio Bellora este noul președinte și CEO al companiei Mona Vie. Acesta aduce o experiență bogată în dezvoltarea afacerii și leadership în MonaVie. Înainte, a fost CEO și președinte al DaumDeuman, o firmă de consultanță specializată în parteneriatul cu companiile de vânzări directe pentru a crea și implementa strategii eficiente de creștere și sustenabilitate.

El are o abordare modernă a vânzărilor directe, care include axarea pe Web 2.0 și responsabilitatea socială. Și-a dobândit cunoștințele de care avea nevoie pentru a fi consultant de-a lungul celor 27 de ani de experiență în managementul executiv al unor companii de succes precum Natura, Mary Kay și Allergan. În timp ce a condus eforturile de extindere la nivel global a produselor și piețelor pentru aceste companii, el a avut succes nu doar în rentabilizarea noilor piețe, ci și în a face profitabile piețe neperformante. Are Doctoratul în Farmacie și Biochimie la Universitatea din Buenos Aires și a studiat Management Internațional la INSEAD în Franța, obținând diploma în Leadership Global și Administrarea Afacerilor. Vorbește fluent engleza, spaniola, portugheza, franceza și italiana.

“Monavie este amorsată în vederea următoarei faze de creștere, una care va dura mult timp în viitor. Ne vom concentra să maximizăm oportunitatea de afacere pentru distribuitorii noștri, în timp ce vom continua să desăvârșim experiența clienților și să îi ajutăm pe ceilalți să își îndeplinească visele de a trăi o viață mai plină de însemnătate prin MonaVie. Este cu adevărat o onoare să-mi pot folosi experiența și abilitățile pentru a duce compania MonaVie către atingerea potențialului său maxim.” – Mauricio Bellora

Sursa: United Networker

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar