Mary Kay, în top 5 mondial al brandurilor dedicate îngrijirii pielii

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

mary-kay1Mary Kay, companie de vânzări directe specializată în produse de îngrijire a pielii, a fost introdusă de Euromonitor International 2015 în topul celor mai bune cinci branduri de profil. Firma aniversează 53 de ani de când militează pentru întărirea rolului femeilor – antreprenor printr-o oportunitate de afaceri flexibilă, iar acum produsele sale sunt prezente pe 35 de pieţe. Compania are 3,5 milioane de consultanţi independenţi în întreaga lume şi vânzări anuale de patru miliarde dolari.

Mary Kay Ash a lansat compania cu un mare vis şi doar cinci produse în 1963, într-un mic magazin din Dallas, Texas. Astăzi, compania are în portofoliu peste 300 de produse, pentru tipul de piele al fiecărei femei.

„Îngrijirea pielii a fost mereu în centrul portofoliului de produse Mary Kay şi coloana vertebrală a afacerii noastre, aşa că suntem încântaţi să fim introduşi în Top 5 Global Skin Care Brand de către Euromonitor. Suntem obsedaţi de îngrijirea pielii şi mereu străbatem lumea întreagă pentru ultimele ingrediente, tehnologii şi inovaţii, astfel încât cercetătorii noştri în domeniu elaborează în permanenţă produse de top, cu performanţe ridicate”, a declarat Sheryl Adkins-Green, Chief Marketing Officer pentru Mary Kay Inc.

Mary Kay Inc. face sute de mii de teste în fiecare an şi cheltuieşte milioane de dolari în cercetare. Compania deţine peste 1.200 de patente pentru produse, tehnologii de top şi designul ambalajelor.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar