Mary Kay a intrat in Cartea Recordurilor

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Totul s-a desfășurat în cinci metri pătrați și cu o mulțime de ruj. Mary Kay Inc., cu ajutorul Eyecon Studios, a stabilit un Guinness World Record pentru realizarea celei mai mari picturi cu produse de machiaj. Opera de artă terminată măsoară 56,5 metri pătrați, depășind recordul anterior de 51 de metri pătrați.

Recordul mondial a fost realizat de 10 artiști în aproximativ 1.000 de ore, de-a lungul a 16 zile, neincluzând cele 40 de ore de testare de produse și materiale și cele 60 de ore necesare pentru crearea designului. Pentru uriașa pictură au fost folosite peste 3.500 de produse de machiaj Mary Kay și 300 de pensule pentru machiaj.

Eyecon Studios este o firmă de design personalizat, condusă de directorii Chris Arnold și Jeff Garrison. Eyecon a câștigat o reputație națională de-a lungul istoriei sale de 20 de ani, de lideri în industria picturii manuale și a lucrărilor digitale personalizate de artă, atât în mediul public, cât și în cel privat.

Mary Kay oferă de 50 de ani produse cosmetice, astăzi fiind prezentă în peste 35 de piețe din întreaga lume și realizând vânzări de 3 miliarde de dolari, prin intermediul a 3 milioane de consultanți independenți de frumusețe.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar