Marea Britanie: DSA cere Guvernului să recunoască rolul industriei de MLM în economie

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

În Marea Britanie reprezentanții Direct Selling Association (DSA) folosesc orice prilej de a atrage atenția asupra contribuției aduse de industria de network marketing la economie. De data aceasta este vorba despre o recepție care a avut loc la Camera Comunelor.

Industria de network marketing este cel mai mare furnizor de locuri de muncă part-time în Marea Britanine, generând aproximativ 2 miliarde de lire anual.  Aproape 400.000 de oameni  vând pentru companii ca Avon, Kleeneze și The Pampered Chef, iar DSA le-a cerut parlamentarilor să recunoască capacitatea industriei de a oferi locuri de muncă și de a produce antreprenori.

Directorul general al DSA, Paul Southworth, crede că discuțiile cu parlamentarii au fost foarte utile: “Evenimentul ne-a permis să discutăm despre prioritățile DSA cu câțiva membri cheie ai Parlamentului și să planificăm viitorul industriei de network marketing, o industrie care se află pe agenda guvernului de  a încuraja dezvoltarea noilor afaceri și antreprenoriatul. Unul din scopurile noastre este să asigurăm un nivel mai mare de informare și recunoaștere a acestei industrii.”

În Europa, vânzările directe continuă să aibă un impact pozitiv asupra economiilor afectate de recesiune. Peste 11 milioane de oameni sunt implicați în industria de network marketing, iar 26.000 sunt angajați ai companiilor MLM, care anul trecut au înregistrat în Europa vânzări de peste 17 miliarde de euro. Cu toate acestea, contribuția industriei de network marketing trece neobservată.

Sursa: Startups

 

 

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar