Make the First Step, cu Luminița Mirescu și Nicu Dobreanu

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

FirstStepLa scurt timp după ce au urcat pe scena celei de-a patra ediții a Network Marketing Forum, Luminița Mirescu și Nicu Dobreanu vin din nou în fața publicului pentru a contribui, de data aceasta în cadrul unui proiect propriu, Make the First Step 2017!

Cu o experiență cumulată de peste 40 de ani în network marketing și slefuirea oamenilor dornici de mai mult, dar și în afaceri clasice, cei doi lideri au decis să ofere astfel din ceea ce știu nu doar oamenilor din rețelele proprii, ci tuturor celor care și-au dorit măcar o singură dată ceva, dar din diferite motive nu au început acel lucru.

Evenimentul se anunță unul cu un impact extrem de puternic, cei doi lideri fiind determinați să atingă sufletele unui număr cât mai mare de persoane din Romania, să genereze acțiunile necesare astfel încât cât mai multe din ideile participanților să ajungă și puse în aplicare de către aceștia. De asemenea, evenimentul se anunță unul extrem de rafinat, cu o atenție maximă pe detalii și pe experiența transformațională a participanților.

Make the First Step 2017 va avea voc în 26 noiembrie, între orele 10:00 și 17:00, la Cafe Deko din centrul vechi al Bucureștiului. Biletele pot fi cumpărate pe iabilet.ro

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar