Lyoness a semnat un parteneriat cu AS Roma

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lyoness a semnat un parteneriat cu AS RomaLyoness a semnat un parteneriat cu AS Roma, unul dintre cele mai titrate cluburi de fotbal din Italia și din Europa. Obiectul parteneriatului strategic îl face Cashback World, un card de recompense operat de comunitatea de shopping Lyoness.

Serviciul financiar va fi partenerul oficial de cashback al clubului AS Roma începând din 2018. Clubul din Serie A se alătură rețelei internaționale de shopping a Cashback World prin Programul AS Roma Cashback, care va oferi fanilor un cashback de până la 5% sau puncte de cumpărături în cadrul magazinului clubului sau la achiziționarea biletelor.

Un mic procent din fiecare achiziție făcută de membrii programului AS Roma Cashback Card se va duce către sprijinirea diverselor inițiative caritabile ale clubului. Nici termenii financiari, nici durata contractului nu au fost făcute publice.

„Suntem încântați că am acceptat acest parteneriat unic”, a declarat Umberto Gandini, directorul executiv al clubului roman.

„Acest parteneriat cu un gigant al industriei de profil, precum Lyoness, subliniază importanța pe care o acordăm fanilor noștri, care acum vor putea să profite de noi oportunități și oferte fantastice”, a mai spus Gandini.

AS Roma a terminat sezonul 2016/17 al Serie A pe locul secund, iar în această ediție a campionatului italian echipa lui Eusebio Di Francesco ocupă locul 4.

Aici găsești toate detaliile despre Lyoness Cashback Card.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar