Lynda Mills, director al DSA Marea Britanie: Vanzarile directe reprezinta o industrie dinamica, moderna

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Industria UKvânzărilor directe este în plină expansiune în Marea Britanie, aducând peste 2 miliarde de lire pentru economia Marii Britanii. Cifrele publicate de Asociația de Vânzări Directe (DSA), organismul de comerț care reprezintă companiile de vânzări directe din Marea Britanie, arată, de asemenea, că sectorul este atrăgător pentru grupuri demografice din ce în ce mai largi și tot mai mulți oameni sunt vânzători direcți “cu normă întreagă”.

Bunurile sunt vândute direct consumatorilor, în afara unui magazin fix de vânzare cu amănuntul, si sunt recomandate de reprezentanții direcți ai companiilor producătoare, care sunt plătiți proporțional cu vânzările generate de ei și echipa lor. 38% dintre vânzătorii direcți au peste 50 de ani, reprezentând o creștere de peste 32.000 de oameni față de 2011. Acum există 152.000 de vânzători direcți cu vârste de peste 50 de ani în Marea Britanie, care sunt frecvent atrași de flexibilitatea și aspectele sociale ale acestui tip de comerț.

Oamenii se orientează către vânzările directe ca alternativă la ocuparea tradițională a forței de muncă, cu 68.000 de vânzători direcți (17%) lucrând cu normă întreagă (peste 30 de ore pe săptămână), în creștere cu 20.000 de la 12% în 2011. Tradiționalul segment demografic din vânzările directe al mamelor casnice acum reprezintă 29%, în timp ce bărbații reprezintă 24% din acest sector.

Lynda Mills, director al DSA a declarat: “Vedem un public mai larg implicat în vânzarea directă decât înainte. Aceste cifre reprezintă o îndepărtare de la percepția tradițională de vânzare directă ca loc de muncă part-time pentru mame – aceasta este o industrie dinamică, modernă, ​​care este atractivă pentru o mare varietate de oameni de toate vârstele și din toate mediile și care oferă o alternativă reală la tradiționala angajare.
Vânzarea directă a intrat în mainstream datorită, în mare parte, comunității solide care include din ce în ce mai mulți oameni trecuți de 50 de ani și diferitelor grupuri culturale. Este o alternativă atractivă la locul de muncă tradițional full-time, lăsând oamenii să aleagă când și cât lucrează și să-și construiască propria afacere”.

Sursa: Fresh Business Thinking 

Foto: Direct Selling News

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar