Lupul de pe Wall Street, Jordan Belfort, va juca in propriul serial TV

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

headerLupul de pe Wall Street continua! Jordan Belfort va lansa un serial de televiziune in stilul Mad Men. Ce este mai interesant este faptul ca miliardarul australian James Packer va finanta acest proiect.De asemenea, romanii care l-au placut pe Jordan Belfort il pot vedea si live in Romania in data de 18 noiembrie 2014. La invitatia Extreme Training, Belfort va sustine un seminar de o zi despre Negociere, Influentare si Persuasiune.

James Packer va produce acest show TV prin compania sa de film, RatPac, pe care o conduce impreuna cu Brett Ratner, directorul filmelor Rush Hour si X-Man: The Last Stand. In momentul in care Belfort a venit cu propunerea catre RatPac de a produce un serial TV in stilul Mad Man, ei au fost foarte entuziasmati de idee si acum sunt in discutii pe langa planurile de a crea un show propriu de televiziune care se va numi, cel mai probabil, „Cel mai mare om de vanzari al Lumii”.

„Din perspectiva RatPac, suntem extrem de incantati de acest proiect cu Jordan Belfort” a spus Packer in The Weekend Australia. De asemenea, a marturisit: „Il respect pe Jordan pentru perseverenta sa. Ca multi altii, este un om care a facut greseli de care, insa, nu se ascunde. Jordan munceste din greu acum sa isi construiasca o noua cariera si aceasta aventura este o parte importanta pentru drumul sau.”

RatPac va finanta acest proiect din bugetul stabilit anul trecut in valoare de 450 milioane de dolari pentru cofinantarea viitoarelor filme Warner Bros, dar si a propriilor proiecte de film si televizune.

Biletele la conferinta cu Jordan Belfort se pot achizitiona pe pagina oficiala a evenimentului.

Atentie! Scriind la cupon textul “MLMNEWS” pana la data de 15 august, veti avea o reducere de 100 de euro din pretul intreg, indiferent de pachetul ales, în urma unui parteneriat încheiat cu Extreme Training.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar