Lucruri haioase pe care nu le stiati despre Bill Gates

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

“Sunt Bill Gates. Întrebați-mă orice!” V-ați gândit ce l-ați întreba, dacă ați avea ocazia,  pe cel mai bogat om din America? Iată ce răspunsuri au stârnit amuzamentul fanilor săi într-un interviu acordat de miliardar pe Reddit.com,pe un chat deschis oricărui tip de întrebări.

E zgârcit când vine vorba de fonduri

“Categoric cred că a le lăsa copiilor sume imense de bani nu este în favoarea lor. 10 milioane de dolari nu sunt o sumă care să fie desconsiderată” a declarat Bill referitor la moștenirea pe care el și Melinda o vor lăsa celor 3 copii ai lor și a fost răsplătit cu “Reddit Gold” pentru această declarație, la fel ca pentru viziunea lui asupra bogăției și filantropiei.

Crede în barză

Întrebat fiind care este cel mai ieftin lucru care îi dă cea mai mare satisfacție de când s-a îmbogățit, Gates a răspuns: “Copiii. Cheeseburgerii ieftini”. Comunitatea Reddit a replicat imediat: “Sigur ai copii? De când sunt “ieftini” (n.r. de întreținut)?” și “De unde achizitionați acești copii ieftini?”… “De la barză”, a replicat cu umor miliardarul.

Vrea să păcălească moartea

La întrebarea ce și-ar dori să primească de ziua lui, a răspuns “Software gratuit. Doar glumesc. Cărți, de fapt.”

Ce și-ar mai dori miliardarul? “Să nu mor!”, a răspuns acesta, atrăgând comentariul: “Dacă cineva va fi primul nemuritor, cred că Gates este o alegere evidentă.” Oare de aceea să fi donat Gates miliarde de dolari cercetărilor în domeniul medical?

Sursa: Inc.com

 

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar