LR și Teo Trandafir dau împreună startul anului 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

lrLR Health & Beauty România dă startul lui 2017 cu o serie de evenimente care vor avea loc în București, Brașov și Arad, în cadrul cărora compania va prezenta noutățile și promoțiile anului.

Participanții se vor bucura de prezența Ambasadorului LR România Teo Trandafir, care le va fi alături pentru a le împărtăși secretele succesului său. De asemenea, vor putea afla poveştile de succes şi sfaturi pentru a reuşi în afacerea LR din partea celor mai mari lideri din LR România, precum Cătălin şi Ramona Suman, Ildiko Cionca, Ina şi Gabriel Nechifor, precum şi ale unor lideri de renume din Grecia: Iorgos Argirakis şi Zissis Ahladas.

În plus, vor avea parte de multe surprize plăcute şi premii la tombolă.

Lansarea similară de anul trecut s-a dovedit una plină de succes, dovadă creșterile înregistrate de companie, noile niveluri de carieră atinse de liderii LR în 2016 și, de ce nu?, numărul mașinilor date de LR România în 2016.

Accesul la eveniment se face pe bază de invitație. Pentru a intra în posesia unei invitații sună la 021.316.7071 sau scrie la order.ro@LRworld.com până cel târziu la data de 12 ianuarie 2017, iar dacă eşti deja Partener LR, contactează liderul rețelei tale de distribuție.

Iată detaliile evenimentelor:

București, 14 ianuarie: Crystal Palace Ballrooms, ora 10.00

Brașov, 15 ianuarie: Hotel Kronwell, ora 10.00

Arad, 21 ianuarie: Cinematograf Arta, ora 10.00

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar