LR România și-a luat Putere și energie de la Patzaichin și de la Prezentatoarea Teo Trandafir

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

teoEveniment puternic organizat de LR Romania. Partenerii independenți au celebrat și și-au luat putere și energie de la reușitele liderilor locali, dar și de la campionul și omul Ivan Patzaichin și de la… Teo Trandafir.

Vedeta de televiziune care a câştigat dragostea românilor din ţară şi de peste hotare Teo Trandafir se alătură companiei germane LR Health & Beauty în calitate de Ambasador. Prezentatoarea TV devine ambasadoarea produselor de sănătate şi frumuseţe deopotrivă, fiind cucerită de inovaţiile şi conceptul companiei germane.

Astfel, Teo se alătură celebrităţilor cu care LR colaborează, precum renumitul actor Bruce Willis sau fotomodelul Karolina Kurkova. De 30 de ani compania LR Health & Beauty creează şi dezvoltă concepte şi produse pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii oamenilor, promovându-le cu ajutorul Ambasadorilor săi celebri.

Despre motivul care a stat la baza deciziei sale de a deveni imaginea acestor produse, Teo declară: “Trăim într-o ţară plină de farmacii, deşi ştim atât de bine că Sănătatea şi Frumuseţea se găsesc în natură… Noi trebuie doar să alegem cea mai bună calitate. Cred că noi toţi căutăm o comoară, sănătatea, dar stăm aşezaţi pe capacul cufărului. Am ales LR pentru că am convingerea că este tot ce e mai bun pentru mine.”

Invitat special, Ivan Patzaichin a fost intervievat live de Teo Trandafir, campionul împărtășind cu partenerii independenți ai LR secretele succesului său la nivel mondial. Întotdeauna am muncit mai mult decât adversarii mei, mă ascundeam și mă antrenam în plus și mă asiguram că depășesc timpii de care știam că am nevoie ca să câștig.” – a spus acesta.

An cu adevărat olimpic pentru LR România: compania a anunțat bonusuri suplimentare de 14.000 de euro prin programul – Schimbă viteza. O dovedesc rezultatele obținute nu doar de la începutul anului, ci și de la evenimentul similar din primăvară. Dacă la primul Power Day au fost premiațimasini primii lideri care au atins nivelul de OrgaLeader (Ramona și Cătălin Suman), de data aceasta, nivelul a fost atins de noi lideri, respectiv care au plecat acasa cu 2 mașini Mercedes. Este vorba despre Florina și Gabriel Nechifor, care au atins acest nivel în doar 7 luni, și de Ildiko Cionca, partenerul LR cu cel mai mare volum din România.

Menționăm intervenția Annei Ozimek, Country Manager LR Polonia, care a subliniat similitudinile în dezvoltarea celor două piețe, cea din Polonia și cea din România. “Știu că ați putea spune că e ușor să vorbim acum despre Polonia, când avem aici o afacere de 11 milioane de euro, dar am fost și noi la început când lucrurile nu mergeau cum ne doream. Nu ne-am pierdut nicio clipă încrederea și ne-am încăpățânat să lucrăm. Și nu uităm de unde am plecat. Și cred că acest lucru se aplică perfect și pentru România, pentru că și voi v-ați străduit să creșteți și vreau să vă împărtășesc secretul LR Polonia: pasiunea, răbdarea și anduranța. În orice minut lucrurile pot începe să se lege. În Polonia acest lucru s-a întâmplat în 2012. Nu am făcut nimic special. Am venit cu noi pachete de start, cu un nou sistem de bonusuri și cu noi pachete educaționale. Cred că vedeți deja similaritățile cu România.”

În intervenția sa, Vicepreședintele LR pentru Europa Centrală și de Est, Sebastian Bako, și-a amintit punctul de plecare al companiei și a subliniat creșterile spectaculoase ale LR România din acest an. Este cel mai bun an LR, și nu doar în România! Un exemplu menționat de acesta este Turcia, o țară marcată de insecuritate și unde, în aceste condiții, LR are, doar anul acesta, o creștere cu peste 30 de milioane de euro, schimbând viața multor oameni. Marea provocare o constituie însă anul viitor, este de părere Sebastian Bako, acesta subliniind că Ana Maria Iancu, Country Managerul LR România, are însă o strategie fără cusur și în acest sens, dar pe care o va dezvălui la momentul potrivit.

Vă invităm să vedeți o galerie foto extrem de sugestivă pe pagina de Facebook a companiei

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. Sumedrea Ioana Rodica

    Am fost acolo la acest super eveniment…am trăit emoții frumoase si de neuitat. ..sunt partener LR de puțină vreme..dar sunt mândră ca am privilegiul de a face parte din aceasta familie minunata.Va mulțumesc si va iubesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar