LR preia președinția Asociației Companiilor de Vânzări Directe din România

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

ACVDBreaking News pentru lumea vânzărilor directe și de network marketing din România! LR Health & Beauty preia președinția Asociației Companiilor de Vânzări Directe (ACVD). Mai exact, munca îi va reveni country managerului LR România, Ana-Maria Iancu.

Deși experiența sa anterioară funcției de country manager al LR a fost din mediul corporate, Ana-Maria Iancu s-a adaptat rapid cerințelor modelului de business al vânzărilor directe, iar compania a înregistrat creșteri în fiecare an de la venirea sa. Ana-Maria Iancu a reușit să construiască o echipă unită care sprijină continuu partenerii independenți prin punct programe motivante de creștere a afacerii și programe de educație. De asemenea, sub conducerea sa, LR a manifestat transparență și deschidere către proiectele de susținere a industriei și de schimbare a percepției vizavi de domeniul de vânzări directe și network marketing, motiv pentru care MLM News i-a oferit LR Premiul pentru companii în anul 2016.Ana-Maria Iancu

Sarcina asumată de Ana-Maria Iancu nu este însă una ușoară. ACVD, fondată în 2002, nu și-a mai făcut simțită prezența de multă vreme în peisajul românesc al vânzărilor directe. Ultima acțiune a acesteia a fost lansarea unei noi platforme online, în urmă cu câțiva ani, care însă a fost închisă la scurt timp după lansare. Pagina de Facebook a ACVD are doar 54 de abonați, iar ultima postare pe pagină datează din 30 iunie 2015.

Nici la capitolul membri ACVD nu stă foarte bine, având doar câteva companii afiliate în afară de LR, printre care Amway, Herbalife și GNLD. Ultimele companii care au părăsit ACVD sunt Capra Nera și Avon.

Premisele unei perioade de succes în istoria ACVD sunt cu atât mai mari cu cât LR Health & Beauty deține și la nivel european, pentru următorii doi ani, președinția Asociaţiei europene de profil, SELDIA. Mai exact, în 5 octombrie 2017, în cadrul reuniunii anuale care a avut loc la Bruxelles, membrii Asociaţiei l-au ales ca şef pe Dr. Thomas Stoffmehl, preşedinte director general al companiei germane LR Health & Beauty.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar