LR Power Day: 1.400 de noi parteneri LR România în prima jumătate a anului

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

aloeLR Health & Beauty a dat startul verii printr-un eveniment LR Power Day, organizat sâmbătă, 17 iunie, la București. Un eveniment dinamic și fresh, acesta oglindește, de fapt, tonul pe care îl dă echipa corporate condusă de country managerul Ana Maria Iancu, o echipă extrem de creativă și determinată.

Prima parte a evenimentului a avut-o ca gazdă pe Teo Trandafir, Ambasador LR România, iar partea de produse a fost susținută de Dr. Cătănaș Daniela, medic dermatolog, care a vorbit despre beneficiile și utilizarea plantei Aloe Vera în îngrijirea pielii. De fapt, Aloe Vera a fost vedeta zilei, mascota zilei și… lansarea zilei. Pentru că am aflat în premieră că partenerilor LR li se pregătește ceva cu totul special începând de la 1 iulie.

Doi invitați speciali au venit din Grecia. Este vorba despre doi lideri care au adus două exemple și dovezi de succes cu LR: Andreas Potamitis și Elise Saikali. În vârstă de 70 de ani, Elise Saikali a oferit mult tonus întâlnirii, povestea ei fiind cu atât mai puternică cu cât începutul parteneriatului său cu LR, în 2003, a fost marcat de un context special: de origine libaneză, Elise Saikali se afla într-o țară străină, având în spate experiența războiului din Liban si a propriului divorț.

Evenimentul a reprezentat și un moment de bilanț al primei jumătăți a anului 2017. Astfel, în această perioadă vânzările au crescut cu 40% față de aceeași perioadă a anului trecut, numărul persoanelor înregistrate a crescut cu 180%, ceea ce se traduce în 1.400 de noi parteneri, iar bonusurile acordate au depășit suma de 400.000 de lei. La capitolul recunoașteri au urcat pe scenă:

  • Top seller România: Alexandru CahlerRecunoasteri
  • Top sponsor: Ionuț și Sandra Burcea
  • Top încasări 2017: Ildiko Cionca
  • 9 noi Junior Manageri
  • 3 noi Manageri
  • 2 noi Team Leaderi: Alina și Viorel Roman și Emilia Zamfirescu
  • Team Leaderi: Mihaela și Ovidiu Albutiu
  • 12 parteneri au fost recompensați în cadrul programului Schimbă viteza, cu premii de 350, 600 și 1.000 de euro
  • Cheile unei noi mașini LR Opel Corsa oferite de LR România au intrat în posesia Ancăi David.

Doza de inspirație a Iantuzilei a venit de la un alt invitat special, Virgil Ianțu. Povestea cursului său profesional a punctat secretele succesului și ale performanței în general. M-am pregătit luni de zile până să intru în studioul de televiziune și mă pregătesc și acum. Pentru a face performanță trebuie să muncești zilnic să fii mai bun ca ieri – a mărturisit Virgil Ianțu.  Dacă îți faci cât mai bine treaba, faci bine în jur și ai respect, rezultatele se vor vedea pe termen lung, a mai spus acesta.

Trebuie să ne găsim un echilibru, să ne acordăm timp de prezență 100% alături de familie. Încercați să găsiți plăcere în ceea ce faceți. Nu vă luați prea în serios, glumiți, râdeți, jucați-vă mult, puneți pasiune în ceea ce faceți, ceea ce faceți faceți cu dragoste, a fost îndemnul cunoscutului prezentator de televiziune.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar