LR a inaugurat cea mai modernă fabrică de aloe vera din Europa

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

lrLR a inaugurat cea mai modernă fabrică de aloe vera din Europa în Ahlen, Germania pe 9 februarie. LR Health & Beauty a investit în proiect aproximativ 10 milioane de euro, dintre care 4,5 milioane numai în echipamentul tehnic.

Potrivit informațiilor date publicității de companie într-un comunicat, rezervoarele folosite la producerea gelurilor de băut (LR Aloe Vera Drinking Gels) sunt fabricate individual; nu există conceptul de “gata-făcut”. Inima procesului de producție este un blender înalt de 6,5 metri care amestecă materiile prime pentru Aloe Vera Drinking Gels. Este unul dintre cele 10 utilaje care au fost produse individual pentru LR. Pe tură, pot fi produși 20.000 litri de gel de băut.

Pe lângă fabrica de producție, complexul de 4.000 metri pătrați mai cuprinde depozite și linii de ambalare pentru livrare.

Despre LR Group

Sub motto-ul “Mai multă calitate pentru viața ta”, LR Group, din Westfalia, Germania produce și comercializează diferite produse pentru sănătate și frumusețe în aproximativ 28 de țări. Aria de produse include cosmetice, suplimente alimentare și parfumuri. Pe segmentul parfumuri, compania, fondată în 1985, a încheiat colaborări exclusive cu celebrități ca Guida Maria Kretschmer, Karolina Kurkova și Bruce Willis. LR este una dintre companiile de direct sale de top din Europa, cu 1.200 de angajați și mii de parteneri de vânzări și clienți înregistrați.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar