LR Health & Beauty, desemnată “Compania anului 2015” de către Seldia

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Prize handing overLR Health & Beauty a fost desemnată “Compania anului 2015” de către Asociaţia Europeană a Companiilor de Vânzări Directe, Seldia, fiind distinsă cu premiul Astra.

“LR este o companie dedicată unei industrii unificate a vânzărilor directe în Europa, sprijinind activitatea organizaţiilor de vânzări directe”, a subliniat Jacques Cosnefroy, membru al conducerii Asociaţiei Seldia.

“Acest premiu înseamnă un mare succes pentru noi. Recunoaşterea la nivel european acordată companiei şi activităţii noastre ne onorează,” a declarat Dr. Thomas Stoffmehl, CEO şi purtător de cuvânt al conducerii LR.

Sub motto-ul “More quality for your life“, the LR Group, cu sediul în Ahlen,Westphalia, produce și distribuie peLR Health & Beauty_Astra Award Company of the yearste 600 de produse pentru frumusețe și sănătate (cosmetice, parfumuri și suplimente alimentare) în  28 de țări. Pe segmentul de parfumuri, compania, care a fost fondată în 1985, a avut colaborări exclusive cu celebrități ca Bruce Willis, Karolina Kurkova și Guido Maria Kretschmer.

Cu 1100 de angajați și mii de parteneri independenți și clienți, LR este una dintre companiile de top din Europa. Din 2014, produsele LR pot fi comandate nonstop din magazinul online al companiei. Poziția puternică pe piață a companiei are la bază în primul rând produsele de înaltă calitate și un plan atractiv de training și bonusare. În 2009, LR a înființat LR Global Kids Fund, care oferă ajutor copiilor defavorizați și familiilor acestora din diferite țări din toată lumea, în cooperare cu instituțiile locale.

Foto: Dr. Thomas Stoffmehl, Chief Executive Officer LR Health & Beauty (stânga), ţinând premiul înmânat de Jacques Cosnefroy, reprezentantul Seldia (mijloc), alături de Patrick Sostmann, Chief Sales Officer LR Health & Beauty (dreapta).

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar