LR Health & Beauty are un nou CEO

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

milestone_2014_a2f909389dCompania germană de vânzări directe LR Health and Beauty are un nou CEO. Este vorba despre Dr. Thomas Stoffmehl, fost CEO la bofrost, lider european în vânzarea directă de înghețată și hrană congelată.

În urmă cuDr_Thomas_Stoffmehl__6230e167b8 doi ani, Grupul LR a introdus o strategie de creștere ambițioasă, internațională, care este implementată cu succes. Principalele provocări includ în special punerea în aplicare a promisiunii LR “Mai multă de calitate pentru viața ta”, alături de subiecte ca dezvoltarea brand-ului, leadership inovativ, standardizare crescută a modelului de afaceri, digitalizarea, precum și consolidarea prezenței globale a companiei.

Pe fondul provocărilor strategice și operaționale ambițioase, Consiliul Consultativ al LR Group a decis să consolideze și mai mult consiliul de administrație prin numirea Dr. Thomas Stoffmehl ca CEO din septembrie 2015.

Ca fost CEO al bofrost, Dr. Stoffmehl, în vârstă de 44 de ani, contribuie cu experiența sa îndelungată în vânzări directe, precum și know-how în managementul unei companii internaționale cu o cifră de afaceri de peste un miliard de euro. În rolul său viitor, Dr. Stoffmehl va fi responsabil pentru zonele de Resurse Umane și Relații Publice, precum și de coordonarea generală. – transmite compania într-un comunicat publicat pe site-ul său.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar