LR Car Concept: Peste 17.500 de automobile date partenerilor

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LR Car ConceptDe la lansarea sa, în 1995, LR Car Concept a devenit un model de succes. Compania de vânzări directe a dat partenerilor independenți de vânzări din 28 de țări peste 17.500 de autovehicule, potrivit unui comunicat al companiei. LR cooperează, în cadrul acestui plan global cu marii producători auto. De exemplu, este unul dintre marii clienți ai Mercedes-Benz.

„Dorim să ne sprijinim partenerii de vânzări în cel mai bun mod posibil. Planul auto LR este un factor cheie al succesului în ceea ce privește dezvoltarea afacerii. Suntem foarte satisfăcuți că putem oferi modele de mașini atractive”, a declarat Dr. Thomas Stoffmehl, CEO al LR Health & Beauty.

LR Car Concept și calitatea vieții partenerilor de vânzări

LR Car Concept (Conceptul auto LR) recompensează și motivează partenerii de vânzări LR dedicați, care s-au calificat deja pentru primirea unui model din flota auto într-o perioadă scurtă de timp. În funcție de țară, LR cooperează cu mărci auto puternice precum Porsche, Mercedes, Audi, VW și BMW.

Planul auto LR contribuie direct la principiul călăuzitor al companiei – „Mai multă calitate pentru viața ta”. Mulți dintre partenerii de vânzări folosesc acest autovehicul nu doar pe post de mașină clasică de firmă, ci și ca mașină de familie. Acest lucru le îmbunătățește mobilitatea și le asigură independența și flexibilitatea, contribuind astfel la îmbunătățirea calității vieții. – se arată în comunicatul al companiei.

„Numărul mare de mașini LR care au fost date în folosință arată cât de mulți parteneri dedicați avem și că oferta noastră este o parte importantă a unei cariere de succes”, a mai spus Dr. Thomas Stoffmehl. El a adăugat că selecția mașinilor pentru programul auto este în continuă extindere.

În România, LR a oferit prima mașină (un Mercedes) în mai 2016, liderilor Cătălin și Ramona Suman.

Despre LR Health & Beauty

Sub motto-ul „Mai multă calitate pentru viața ta”, LR Group, cu sediul în Ahlen/Westphalia, Germania, produce și vinde diverse produse pentru sănătate și frumusețe în aproximativ 28 de țări. Produsele includ cosmetice decorative, suplimente alimentare și parfumuri. Pe segmentul de parfumuri, compania, fondată în 1985, a obținut colaborări exclusive cu celebrități precum Guido Maria Kretschmer, Karolina Kurkova și Bruce Willis. Având 1.200 de angajații și mii de parteneri de vânzări înregistrați și clienți, LR este una dintre companiile de direct sales de top din Europa. Recent, LR Health & Beauty a anunțat o investiție fabuloasă într-o fabrică ce va fi construită la sediul său din Germania și va fi finalizată până în decembrie a.c.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar