Loredana Cismaș: De ce am renunțat la o carieră în politică pentru una în network marketing?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

loreLa ediția a treia a evenimentului Network Marketing Forum, am anunțat deschiderea platformei MLM News către toți cei implicați în acest domeniu care vor să împărtășească din experiența lor.

Gheața a fost spartă de Loredana Cismaș, Diamant Executiv Nu Skin și Ambasador al programului „Hrăniți Copiii” pentru Malawi.

Loredana Cismaș vă oferă în materialul video alăturat povestea ei, momente din viața ei dinainte și după ce a devenit antreprenor în domeniul de network marketing. Veți afla ce a determinat-o să renunțe la o carieră de succes în politică și administrație pentru o carieră în MLM, cum arată viața ei acum, cât de repede se poate dezvolta un astfel de proiect și de ce e nevoie pentru a avea succes într-un astfel de proiect.

Noi menționăm doar atât: Loredana Cismaș este nivel de Diamant, are o afacere internațională și încasează comisioane din 18 țări. Restul informațiilor vă invităm, să le aflați direct de la Loredana, din materialul video pe care ni l-a oferit.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (2)

  1. Influenta pozitiva, prin exemplul personal!

  2. Dana Marin

    Felicitări Loredana! Te admir pentru ca ai avut curaj sa renunți la cariera in politica si ai ales să fii omul care face lucrurile diferit și ajuta si pe altii sa crească!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar