LifePharm a numit un vicepreşedinte pe Europa, pe Franz Gaag

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...
Franz GaagCompania de vanzari directe LifePharm, cu sediul în Orange County, anunţă intrarea lui Franz Gaag în echipa sa executivă.
 
„Am fost fascinat de creşterea extremă pe care am observat-o la LifePharm, în special în regiunea europeană. Cu cât am cercetat compania, cu atât am realizat că mă identific cu misiunea LifePharm şi am ştiut că este ceva la care aş putea contribui cu experienţa mea anterioară, pentru a o ajuta să înflorească”, a declarat Gaag.
 
Datorită creşterii rapide de anul trecut din Europa, fondatorul şi CEO LifePharm, Wicky Suyanto, a căutat un expert profesionist în network marketing care să contribuie la  dezvoltarea companiei în această zonă şi să ajute partenerii independenți ai acesteia. LifePharm Europe a sărbătorit toamna trecută un an de prezență pe piața europeană. Această regiune a avut un record de vâzări în luna aprilie.
 
Franz Gaag a fost numit vicepreşedinte regional pe Europa datorită experienţei sale în management şi dezvoltare a afacerilor. Acesta a lucrat cu companii internaționale din topul Fortune 500, iar în ultimii 12 ani din carieră a ocupat poziții de conducere la nivel european în companii de network marketing, printre acestea numărându-se și ASEA. El vorbeşte fluent engleza, germana şi franceza şi va avea biroul în Elveţia.
 
Wicky Suyanto declară: “Sunt extrem de încântat şi mulţumit să-l introduc pe Franz Gaag ca vicepreşedinte regional în Europa. Este o poziţie importantă, care cere un nivel înalt în luarea deciziilor privind o largă gamă de subiecte şi domnul Gaag s-a poziţionat deja ca specialist în acest rol. Sunt încântat să-i urez bun venit în familia LifePharm şi să fim martori la ceea ce vom îndeplini anul acesta cu el ca parte din echipa de conducere”.

Înființată în 2011, LifePharm este o companie de vânzări directe cu sediul în Orange County, SUA, care produce suplimente nutritive. Fondatorul acesteia este Wicky Suyanto, cu experiență de peste 30 de ani în această industria suplimentelor nutritive.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. Am avut onoare sa-l cunosc pe domnul Franz Gaag si sa-l intalnesc de mai multe ori.
    Este un om deosebit, cu o experienta foarte mare in aceasta industrie.
    Ne bucuram foarte mult sa-l avem alaturi, mereu sare in ajutor atunci cand avem nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar