LifePharm deschide oficial piața din România

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LifeUpdate: Cu câteva zile înainte de evenimentul de lansare, în 19 iunie 2017, Attila Antal, liderul implicat în lansarea companiei în România, a încetat din viață.

2017 se dovedește a fi un an marcat de noi intrări pe piața românească de vânzări directe. De data aceasta anunțăm lansarea oficială a companiei americane LifePharm Network Global, care va avea loc în 24 iunie 2017, la Cluj Napoca.

La eveniment vor participa mai mulți reprezentanți ai companiei, printre aceștia numărându-se vicepreședinții  Wickson Suyanto și Winston Suyanto, și Franz Gaag, vicepreședinte regional pentru Europa.

O prezență specială este cea a Dr. Edward Andujar, unul dintre cercetătorii companiei, care va prezenta produsele cu care vine pe piață LifePharm Global Network. De asemenea, cei prezenți la eveniment se vor putea întâlni cu unul unul dintre distribuitorii de top ai companiei, Irene Savchin din SUA.

Gazdele evenimentului vor fi Attila Antal, liderul care și-a asumat pregătirile de prelansare a companiei în România, și Alex Somogyl din Ungaria.

Înființată în 2011, LifePharm este o companie de vânzări directe cu sediul în Orange County, SUA, care produce suplimente nutritive. Fondatorul acesteia este Wicky Suyanto, cu experiență de peste 30 de ani în această industria suplimentelor nutritive.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. Laminine, produsul lor fanion este un produs adevarat unic, care activeaza celulele stem din organism si astfel regenereaza celulele deteriorate si imbatranite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar