Life Care sarbatoreste 8 ani

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Life Care a împlinit pe 4 iulie 8 ani. Compania Life Care activează în domeniul vânzărilor directe și comercializează peste 500 de produse cosmetice, produse terapeutice, produse în categoria alimente, suplimente alimentare și produse pentru curățenie, toate BIO sau cu ingrediente BIO. În prezent Life Care deține brandurile Life Impulse, Kräuter®, Biotissima, Meal Balance, Ganoderma, Primo by Life Care și BioHAUS.

În această perioadă aniversară, Life Care a lansat și o campanie: 88 de motive pentru care iubești Life Care de 8 ani. Participanții pot accesa campania aniversară, scrie motivul pentru care iubesc Life Care și se pot număra printre cei 8 câștigători recompensați cu câte 88 de produse BIO sau cu ingrediente BIO din portofoliul Life Care.

Campania se desfășoară până pe 15.08.2013 pe pagina companiei: www.life-care.com/8ani

De asemenea, adepții stilului de viață sănătos au ocazia de a participa în luna iulie și la Caravana de lansare a noului catalog Life Care, unde vor afla mai multe despre noutățile următoarei perioade și îl vor cunoaste pe noul Ambasador BIO. Accesul la fiecare eveniment se face numai pe baza invitatiei. Vezi traseul caravanei aniversare Life Care:

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (2)

 1. Ardelean Gheorghe si Eleonora

  De ce iubim compania Life-Care? Motive ar fi mai multe, dar vom enumera doar citeva: – Dumnezeu a dat intelepciune in mintea celor care cultiva si prelucreaza plantele si dragoste ( nu neaparat profitul material) celor care distribuie produsele rezultate. – Compania Life-Care te ajuta sa cunosti oameni si sa descifrezi caractere, – Din produsele acestei companii am beneficiat noi si multi , multi oameni, carora au fost recomandate si distribuite,
  – tot ce este natural =sanatate
  – in companie lucreaza oameni
  deosebiti ca doamna Adina Adascalitei, iar pe linie de sponsorizare (in cazul nostru) doamna Enache Rodica.
  -Compania Life-Care ofera recompense la timp si in mod corect,ofera bonusuri.Ne oprim aici deoarece iubirea nu se rezuma numai la vorbe ci in primul rind in fapte, iar faptele inseamna RECOMANDAREA PRODUSELOR LIFE-CARE!!!

 2. Ardelean DAMARIS LIDIA

  Ca medic, pot spune ca este o deosebita placere sa lucrez cu firma LIFE-CARE. Imi iubesc mult meseria, deci, implicit, iubesc oamenii.Fiind un medic, (doctor in medicina), care lucrez cu produse naturiste, nu pot sa nu prescriu produsele firmei LIFE-CARE. Aceste produse, se recomanda singure in clipa in care pacientii dupa o prima cura de tratament se simt bine si foarte bine, ajungind sa recomande prietenilor si cunostintelor lor cabinetul meu de unde in urma consultatiilor aprofundate a fiecarui organ in parte li se recomanda produse LIFE-CARE. Au fost pacienti care dupa 3 zile de tratament ( nu are rost sa denumesc produsul), au declarat: ” Nu puteam sta in picioare mai mult de 15 minute si aveam o stare generala foarte proasta. Dupa recomandarea doamnei doctor cu produse LIFE-CARE—– ” parca zbor, ma simt excelent!”Acest lucru este cea mai mare bucurie a unui medic ( nu se compara cu partea materiala)
  Cu toate acestea gindul meu, ca medic, se indreapta catre Dumnezeu,(caruia ii multumesc din suflet) pentru profesia aleasa, cu care m-a investit si in acelasi timp imi exprim bucuria de a lucra cu oameni care pretuiesc regnul vegetal.Le doresc sa iubeasca intotdeauna ceea ce fac, pentru-ca ajutindu-ti semenul, te ajuti pe tine insuti!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar