Life Care lanseaza Instant Perfection BIOTISSIMA

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Life Care, una din companiile lider in industria de vanzari directe, orientata pe produse BIO, revine acum in atentia consumatorilor cu un nou produs din gama de frumuseţe BIOTISSIMA: Instant Perfection BIOTISSIMA.

In data de 11 aprilie 2013, la Hotel Marriott din Bucuresti (Sala Galati), incepand cu ora 11:00, Life Care lanseaza noul produs in cadrul conferintei de presa: Instant Perfection. Atitudine. Frumusete. Sanatate.

Noul produs, Instant Perfection BIOTISSIMA, este o baza de machiaj ce acopera instantaneu ridurile sau micile imperfectiuni ale tenului, lasand pielea neteda si mata. In functie de tipul si culoarea naturala a tenului, daca e necesar, se poate ulterior aplica machiajul obisnuit. Uleiurile BIO de argan si luminita noptii din compozitie hranesc si hidrateaza pielea.

In cadrul conferintei de presa, Romulus Sirbu, CEO Life Care, Ioana Blid, National Business Development Manager Life Care si Alina Cherciu, make-up artist, le vor vorbi invitatilor despre beneficiile noului produs si ale gamei Biotissima. Un moment special in conferinta il ocupa sesiunea live de machiaj demonstrativ, realizata cu ajutorul make-up artistului Alina Cherciu.

Despre Life Care Corp

Compania Life Care Corp., numele BIO in Romania, comercializeaza produse cosmetice, produse terapeutice, suplimente alimentare si produse pentru curatenie, toate BIO sau cu ingrediente BIO. In prezent portofoliul Life Care include peste 500 de produse destinate intregii familii si 7 branduri proprii: Life Impulse, Kräuter®, BIOTISSIMA, Primo, Ganoderma, Meal Balance si BioHAUS.

Sursa: Life Care (comunicat de presă)

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (0)

  1. adrians

    Nu se spune nicaieri ca Life Care a intrerupt colaborarea cu dl Milan Manghesi? mie cel putin asta mi s-a parut a fi o stire de senzatie

  2. Life-Care

    Cum a plcat Milan Menghes? S-a dus la o alta companie sau cum?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar