Life Care cauta imaginea brandului Biotissima. Poti fi chiar tu, afla cum

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Life Care a lansat o provocare pentru toate femeile din România: o campanie online prin care se va alege imaginea brandului Biotissima. Ultimul produs din această gamă de frumusețe, Instant Perfection, a fost lansat pe 11 aprilie.

Campania are loc până în data de 15 mai 2013 și se desfășoară pe pagina oficială de Facebook a companiei Life Care: www.facebook.com/LIFECAREROMANIA. Poate participa orice femeie din România cu vârsta peste 18 ani, indiferent de localitate, statut social, etnie etc. Utilizatorii online vor vota democratic câștigătoarea pe pagina de facebook a companiei, iar aceasta va fi anunțată în  24 mai 2013.

Campania ,,Life Care te vrea pe tine imaginea Biotissima’’ este o provocare care se adresează tuturor femeilor care vor și pot să demonstreze frumusețea, eleganța, puterea și încrederea feminină. Prin aceasta campanie, Life Care vrea să demonstreze că orice femeie este frumoasă, are încredere în ea și are atitudine pozitivă dacă are un stil de viață sănătos și folosește produsele cosmetice potrivite, anunță compania într-un comunicat.

Câștigătoarea va deveni imaginea unui brand de produse pentru îngrijire, certificate BIO și cu ingrediente BIO, și va beneficia de tratamentul special pe care îl are o vedetă. Printre beneficii se numără o sesiune de make-up, hairstyle-ing, styling vestimentar, photo-video shooting, toate profesionale; reprezentarea brandului Biotissima în Catalogul Life Care: 1 august 2013-31 ianuarie 2014; îngrijirea cu ajutorul produselor din portofoliul Life Care; acces la informații utile despre stilul de viață sănătos și la evenimente Life Care; acces la cursurile online și evenimentele organizate de Academia Femeilor.

Sursa: Life Care (comunicat de presă)

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar