Liderul Jeunesse Jirath Submongkonkul, în România

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

jeLista liderilor de top care vizitează și construiesc rețele de network marketing în România  este completată zilele acestea de Jirath Submongkonkul, Dublu Diamant Director în Jeunesse Global și fondatorul unui proiect de marketing online impresionant în Asia.

Jirath Submongkonkul, mentorul echipei Jeunesse din România (Team Global Marketing Group), va participa la un eveniment Jeunesse Super Saturday organizat la Constanța (Hotel Ibis) de Edy Ardeleanu și liderii săi locali, în 13 mai, începând cu ora 15.00. Duminică, 14 mai, ora 11.00, liderul asiatic va susține, tot la Hotel Ibis, un workshop general.

Jirath Submongkonkul (Thailanda) a atins nivelul de Dublu Diamant Director în 2014, în doar doi ani de parteneriat cu Jeunesse, rețeaua să de merketing fiind prezentă în 100 de țări. Întrebat în urmă cu câțiva ani cât de mare este echipa sa, Jirath a răspuns că focusul său nu este pe numere, pentru că pur și simplu continuă să se extindă… și nu putem decât să remarcăm că asta face și în prezent.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar