Liderii MonaVie din România au ajuns la lansarea oficială a companiei în Italia… via Turcia

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 votes, average: 4,75 out of 5)
Încarc...

RubyMV

MonaVie a deschis oficial piața din Italia printr-un eveniment la care a participat și o echipă din România. Doi dintre aceștia au avut un itinerar mai special, înainte de Italia ajungând mai întâi în… Turcia.

Cei doi lideri MonaVie din România s-au bucurat de o minivacanță oferită de companie la Bodrum, în Turcia, în perioada 17-21  septembrie. Despre această recompensă din planurile de marketing ale companiilor de vânzări directe vă va spune mai multe însă chiar Valentina Stamate, nivel de Gold Executive, proaspăt întoarsă, alături de Edy Ardeleanu, dintr-o astfel de călătorie.

MLM News: Bun venit din nou alături de noi! Vă rugăm să explicați pentru cititorii care nu cunosc niciun plan de compensare MLM ce este o călătorie de recunoaștere.

Valentina Stamate, nivel de Gold Executive în MonaVie: Cu drag salut cititorii site-ului dumneavoastră, mă simt privilegiată să ofer acest interviu! Este vorba despre un bonus, o călătorie, așa cum se poate deduce și din numele acesteia, de recunoaștere a rezultatelor obținute. În cazul meu, această călătorie a venit după doi ani de muncă susținută și încercată de multe provocări, fiind invitată de compania pentru care fac marketing într-o excursie de 5*, alături de liderul afacerii pe România și de cei mai buni distribuitori din Europa, în Bodrum-Turcia, și asta pentru că eu cu echipa mea am avut un rulaj constant timp de mai multe săptămâni consecutive.

În urmă cu doi ani nu aveam nici cea mai mică idee despre ceea ce înseamnă industria de Network Marketing. Acum pot spune cu certitudine că este ceea ce mă reprezintă. Știu că se poate.  Nu este greu, trebuie răbdare și consecvență!

MLM News: Cine se poate bucura de un astfel de bonus?

Valentina Stamate: Oricine vrea cu adevărat o reală schimbare în viața lui și înțelege că ceea ce facem noi este o activitate etică și extrem de serioasă, dar trebuie s-o trateze ca atare!

Este o afacere și, ca în orice afacere, trebuie să investești… în primul rând timp! Cine spune că în astfel de afaceri nu ai nevoie de timp dedicat eu cred că nu are experiență sau o fi avut alt suport special, realitatea este că trebuie timp și muncă, de aceea se și numește netWORK.

E simplu, important este să știi ce cauți!

 MLM News: Poate fi comparată această excursie cu o activitate de teambuilding? Oferă mai mult liderilor prilejul unui schimb de experiență?

Valentina Stamate: Este un schimb de experiență între cei mai buni, cei  bine plătiți și recunoscuți lideri din Europa, multe informații proaspete direct de la sursă, dar în special multă distracție!

MLM News:  Știm că imediat după această minivacanță ați reprezentat România în Italia. Ne puteți da mai multe detalii?

Valentina Stamate: Da, imediat după vacanța din Turcia am plecat pentru o săptămână laRoma, în Italia împreună cu echipa MonaVie România! MonaVie a deschis oficial piața Italiei și au organizat un eveniment ce a marcat acest lucru, eveniment la care am participat și noi, echipa României.

Edy Ardeleanu a făcut o mare surpriză echipei noastre prezente la eveniment, invitându-l pe upline-ul nostru, singura persoană din MonaVie cu nivel de Dublă Coroană, Brian McMullen, să ia cina împreună cu noi. A fost un moment important, în care am stabilit o serie de lucruri benefice pentru mine și echipă.

Sunt încântată că acum împreună cu ceilalți lideri din România am pornit un proiect nou “90 day clallenge-5000 people” pe o strategie dinamică ce funcționează deja!

În încheiere, îi încurajez pe cei doritori de succes să vină alături de noi, în noul proiect și împreună să parcurgem acest drum!

 

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar