Liderii LR România, instruiți la Dortmund. Vezi un mesaj de la Thomas Heursen pentru România

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

lrO echipă de noi lideri ai LR Health & Beauty România a participat luna aceasta la Dortmund la o conferinţă cu totul specială, adresată celor care ating sau depăşesc nivelul de carieră de Junior Team Leader. Participarea la această conferinţă este un beneficiu oferit de companie Partenerilor săi care înregistrează rezultate remarcabile în cariera LR şi un mod deosebit de a recunoaşte şi a premia performanţele acestora.

Pe parcursul celor două zile de training specializat, participanţii au avut ocazia de a interacţiona cu lideri de succes proveniţi din culturi foarte diferite, dar la fel de pasionați  de LR, şi cu speakeri de top, a căror experienţă a inspirat şi format o mulţime de alţi lideri în anii precedenţi. În acelaşi timp, au avut ocazia unică de a vizita interiorul Centrului de Cercetare şi Dezvoltare a produselor LR, unul dintre cele mai bine dotate laboratoare din Europa, acolo unde iau naştere conceptele, formulele şi mai apoi produsele LR.

Încărcaţi cu energie şi foarte multă inspiraţie, câţiva dintre participanţi au dorit să ne împărtăşească lr1o parte din experienţa lor.

Cătălin Suman, OrgaLeader LR România: Sentimentul cu care ne-am întors de la această Academie este cel de încredere. Acum putem spune că DA, știm ce avem de făcut, totul este mai clar și – cel mai important – totul este mai ușor.

JTL Academy este, cu siguranță, locul unde trebuie să ajungă orice Partener LR şi un ”must” pentru cei care își doresc titlul de OrgaLeader. Abia după ce participi la o astfel de academie poţi spune că ai o viziune completă asupra planului de dezvoltare a afacerii și, mai ales, că știi pe ce trebuie să te concentrezi pentru a avea succes.

Ruxandra Apostol, Team Leader LR România: Academia de Junior Team Leader este cireaşa de pe tort în procesul de instruire. Este extrem de important să vezi cu ochii tăi unde este fabrica şi cum îşi  desfăşoară activitatea. Iți conferă claritate, siguranță şi încredere. De asemenea, este o experiență unică să fii alături de lideri din diferite ţări, cu mentalitate şi culturi diferite. Te ajută să înțelegi că business-ul se poate adapta la ”măsura” fiecăruia şi că singurul lucru de care ai nevoie pentru a reuşi este voinţa.

Ina Nechifor, Team Leader LR România: Academia a fost perfectă din punct de vedere teoretic, iar practic vorbind, m-am simțit ca în Germania – Organizare, Stare de bine, Frumusețe. Acest lucru mi se potrivește perfect. Totul este pentru oameni pozitivi şi plini de acțiune. I love my Company!

lr3Gabriela & Ruxandra Adam, Junior Team Leaderi: Pentru noi acest eveniment a fost ca o rampă de lansare către o nouă treaptă în cariera LR. Am avut parte de cele mai bune seminarii, am putut învăţa de la cei mai buni Parteneri internaționali, care vorbesc aceeași limbă ca şi noi, cea a pasiunii şi aprecierii pentru afacerea noastră. Totul este plin de energie pozitivă, oamenii sunt veseli, optimişti şi toți vorbesc aceeași limbă.

Este foarte important pentru toţi oamenii să reuşească să ajungă acolo unde vor avea parte de o noua deschidere asupra carierei şi să capete o nouă dorinţă de a-i ajuta şi pe alţii să fie acolo. Suntem fericite ca am putut participa la o asemenea Academie şi ne-am propus să-i ajutam pe toţi Partenerii noştri să se califice pentru această Academie.

George Ivana, Junior Team Leader LR România: Am plecat de la această Academie convins încă o dată că totul depinde doar de tine şi de scopul pe care ţi-l propui. Experiența pe care o trăieşti alături de toţi ceilalţi Parteneri din alte ţări, care au reuşit performanţe similare, şi metodele prin care aceştia au obţinut succesul, nu o poți avea decât dacă ești acolo. Iar vizitarea laboratorului unde se fabrică produsele îţi aduce un plus de încredere faţă de companie. De aceea este bine să fii prezent, nu doar să ţi se povestească. Experiențele trebuie trăite de tine însuţi!

Profitând de ocazie, Thomas Heursen, Global Partner Relations Director al LR, a dorit să transmită un mesaj pentru LR România, în care felicită creşterea spectaculoasă înregistrată de companie pe plan local anul acesta (de 70% comparativ cu anul trecut) şi transmite încrederea sa în continuarea acestui succes în perioada următoare.

Sistemele de training oferite de companiile de vânzări directe și de network marketing, care asigură dezvoltarea personală și a unei serii vaste de abilități, reprezintă unul din plusurile incontestabile ale acestei industrii.

Academia LR este un sistem de instruire punctual, cu traineri de primă clasă, un transfer de cunoştinţe cuprinzător şi reprezintă baza numeroaselor cariere de succes din cadrul LR.

Conceptul de instruire LR se numără printre cele mai bune din domeniu. Academia LR se axează pe pregătirea Partenerului atât pentru dezvoltarea în cele mai bune condiţii a propriei sale afaceri alături de LR, cât şi pentru succesul său personal.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar