Liderii în vanzari directe lanseaza „Femeile unite pentru schimbare”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Dalai-Lama„Lumea va fi salvată de femeile occidentale”.

Dalai Lama a spus aceste cuvinte, la summit-ul de pace din Vancouver, în 2009, iar acum un grup de femei-antreprenori de succes au luat în serios această provocare cu o răzbunare.

În 16 martie 2015 se lansează „Femeile unite pentru schimbare” (Women United for Change), o nouă mişcare condusă de femei deţinătoare de afaceri, cu scopul de a transforma viaţa a mii de femei în ţări în curs de dezvoltare.

Deşi sunt împrăştiate pe tot globul, femeile din spatele acestei mişcări au un lucru în comun: fiecare s-a transformat (pe ea însăşi, dar şi afacerea ei) construind o afacere proprie (în special în network marketing/vânzări directe).

Mişcarea Women United for Change s-a născut din dorinţa lor de a „o plăti” şi de a ajuta alte femei să guste din beneficiile şi schimbările stilului de viaţă care decurg din construirea unei afaceri de succes. Ele au găsit partenerul perfect în Project Concern International (PCI), o organizaţie non-profit din San Diego, California, care câştigă recunoaştere pentru programul „Women Empowered”.Women United for Change

Prin intermediul acestui program, PCI ajută 400.000 de femei din 12 ţări în curs de dezvoltare să-şi transforme viaţa. Programul lor cuprinzător furnizează femeilor deprinderile şi ajutorul pentru a porni afaceri care aduc veniturile atât de necesare familiilor lor.

Studiile arată că femeile cheltuiesc peste 90% din veniturile obţinute din afaceri de acest gen pentru familiile lor – hrănirea şi educaţia copiilor. Ele investesc, de asemenea, în alte programe de care beneficiază comunitatea lor ca un întreg.

„… studiu după studiu ne-a arătat că nu există instrument pentru dezvoltare globală mai eficient decât acordarea de putere femeilor.”

Kofi Annan, secretarul general al ONU

„Când investim în femei, investim în oamenii care investesc în ceilalţi”.

Melinda Gates, Fundaţia Bill and Melinda Gates

Investiţia în femei este exact ceea ce-şi propune Women United for Change. Liderii implicaţi au asigurat, deja, peste 100.000 de dolari în susţinerea fermă a programului PCI (chiar înaintea lansării oficiale) şi sunt pregătite să strângă mult mai mulţi bani.

Cu peste 13 milioane de femei implicate în network marketing/vânzări directe în SUA (şi alte circa 70 milioane în toată lumea), şansa de a inspira mai multe femei în a susţine această mişcare este promiţătoare.

Sursa: businessforhome.org

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar