Liderii CaliVita s-au întâlnit la Bucureşti

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

cali1Pentru CaliVita, 2016 este un an special. Compania împlineşte 25 de ani de existenţă, iar filiala ei din România – două decenii de când viziunea fondatorului ei, Gerry Hargitai, a ajuns în ţara noastră.

Cu acest prilej, compania a organizat Conferinţa liderilor, care a avut loc, pe 14 mai, la Bucureşti și care l-a avut ca invitat special pe directorul de operațiuni al CaliVita International, Gabor Czako. Cei prezenți au avut prilejul să testeze complexul de vitamine Daily Recharge şi să deguste sucul organic Gravital, iar un moment de recunoaștere special s-a adresat liderilor fideli care se află alături de CaliVita din primii ani ai acesteia în România. Aceștia au primit, în cadrul unei ceremonii de loialitate, diplome de apreciere a activităţii lor, precum şi insigne aniversare CaliVita International pentru 10, 15 şi 20 de ani de fidelitate.

(Vezi o Galerie Foto de la eveniment)

În plus, au fost anunţaţi cei mai buni din reţea, care au câştigat o vacanţă de lux în Thailanda. Şi nu au fost puţini cei care au primit recompensele de la directorul Gabor Czako. Pentru multrâvnita călătorie de recunoaștere s-au calificat opt români care se vor relaxa în februarie anul viitor într-un peisaj exotic: Eva Farcas, Ileana Cosma, Voicu Victoria, Bădilă Ionela, Chenaru Maricica, Luminița Obreja și Rodica Simion.

cali3Cali

Producătorul de suplimente alimentare şi-a respectat blazonul, impresionând printr-o organizare perfectă, într-un hotel de lux. Gazda evenimentului a fost Daniela Gafencu, directoare de vânzări şi marketing pe România.

Pentru aniversarea celor 25 de ani de existență, Gala aniversară va fi organizată în 5 noiembrie 2016, la Budapesta, eveniment la care sunt așteptate peste 1.500 de persoane. Vezi mai multe informații despre a 25-a Gală aniversară CaliVita

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar