Legislatia in vanzari directe – o necesitate in India. Consiliul WFDSA vine in zona pentru prima data

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

În scopul de a accelera formalitățile pentru o legislație separată privind industria vânzărilor directe din India, directorii companiilor de top la nivel mondial din acest segment vor vizita țara în cursul acestui an, informează The Economic Times.

“Consiliul Director al Federației Mondiale a Asociațiilor din Vânzări Directe (WFDSA) va veni în India pentru prima dată. Aceasta pentru a discuta situația industriei vânzărilor directe din India și, de asemenea, pentru a întâlni diversele părți interesate în a pune la punct legislația privind această industrie”, a declarat secretarul general al Asociației de Vânzări Directe din India (IDSA), Chavi Hemanth. Printre oficialii cu care se vor întâlni membrii consiliului în timpul vizitei în India se numără înclusiv miniștrii de Finanțe și ai Protecției Consumatorilor, a mai specificat aceasta.

Fondată în 1978, WFDSA are aproximativ 60 de membri, printre care Avon, Amway și Herbalife, iar Consiliul director este principalul organism de conducere al Federației. IDSA este, de asemenea, membră a WFDSA.

“Ne așteptăm să vină în India în jur de 10 directori executivi dintr-un total de 30 de membri ai Consiliului, pentru a participa la întâlnirea WFDSA”, a spus Hemanth.

IDSA, care reprezintă 18 firme de vânzări directe din India, inclusiv Amway, Oriflame și Tupperware, a căutat să aibă un cadru distinct de reglementare în acest sector, cu scopul de a se diferenția de orice piramidă frauduloasă și schemă Ponzi.

Recent, oficiali ai Amway India, inclusiv președintele William Scott Pinckney, au fost arestați în Kerala, fiind acuzați de nereguli financiare.

Sursa:  The Economic Times

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar