Legenda Nu Skin Nathan Ricks revine în România

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Nathan RicksLegenda Nu Skin Nathan Ricks, membru al cercului celor ce câștigă 20 de milioane de dolari, revine din nou la București, acesta putând fi urmărit pe 25 Mai 2014, în cadrul Galei naționale Fly-In.

Nathan Ricks a creat One Team Global, o echipă Nu Skin de peste 500.000 de distribuitori în 43 de țări și rulaje de peste 600 milioane dolari în produse anual. Celebrul Ricks a avut, de asemenea, un rol esențial în lansarea Nu Skin pe piața din Japonia, unde a realizat vânzări-record încă din primul an: 135 de milioane de dolari.

Absolvent al Universității din Phoenix în Administrarea Afacerilor, el a creat un material video pentru vânzări intitulat “Catching the Wave” (Prinderea valului), care a ajuns la peste 3 milioane de cumpărători. Nathan Ricks mai este renumit și pentru numeroasele conferințe telefonice și live susținute de-a lungul anilor, dar și pentru că a creat o echipă de 100.000 de reprezentanți în 24 de luni.

Din 1989 Ricks este membru Team Elite al Nu Skin Enterprises. În România a mai susținut o conferință și în Februarie 2011.

Urmăriți, în filmul de mai jos, un interviu realizat de NetworkMarketingPro.com cu Nathan Ricks:

 

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar