Legenda Herbalife Paco Perez

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4,67 out of 5)
Încarc...

paco si christian perezRomânia este vizitată des de lideri de top ai industriei vânzărilor directe. Printre aceștia se numără și legenda Herbalife Paco Perez, fost prieten apropiat al lui Mark Hughes, care a fost în România, invitat special al unui eveniment național desfășurat la București pe 18 și 19 ianuarie 2014.

Pentru cei mai puțin familiarizați cu industria de network marketing sau  cu istoria Herbalife, Paco Perez a fost inițial angajat al acestei companii.  Acesta l-a întâlnit de fondatorul Herbalife din întâmplare, când Paco abia imigrase din Mexic și își găsise de lucru la un hotel din Los Angeles.

“Hughes trecuse de ușile automate, erau o mulțime de angajați în jur, eu eram în spatele biroului de informații, iar el s-a îndreptat spre mine și mi-a spus Am nevoie să mă ajuți “, își amintește Paco Perez prima întâlnire cu fondatorul Herbalife: “L-am întrebat Doriți să vă duc bagajul?, iar el mi-a spus Nu, nu. Pun bazele companiei nr. 1 din lume în nutriție și sănătate și am nevoie de o sală de conferință în acest hotel

“Hughes a crezut în mine, m-a transformat. Sunt altă persoană. Eram un imigrant mexican care nu se pricepea la nimic. Acum pot să învăț oamenii să devină independenți din punct de vedere financiar.”

Paco Perez și-a început cariera ca angajat în Herbalife. Ulterior acesta a ocupat postul de director al operațiunilor internaționale, însă la un moment dat a decis să renunțe la funcția din managementul companiei pentru poziția de distribuitor pe piața hispanică.

Ați fost la Kick off-ul Herbalife desfășurat în ianuarie la Sala Palatului? Descrieți-ne întâlnirea cu Paco Perez! Cum vi s-a părut acesta?

Surse: Beingchechmak.blogspot.ro

Herbalife4u.narod.ru

Foto: Paco si Christian Perez

Susa foto: Facebook.com/Herbalife

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar