Lectii invatate in urma crizei

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

crizaBusinessMark Event Management și Asociatia Chief Executive Officers (EASE), au placerea sa va invite la evenimentul “Lectii invatate in urma crizei – provocari pentru management”. Intalnirea va avea loc la Galeriile Artmark – Palatul Cesianu-Racovita din Bucuresti, pe data de 24 noiembrie 2015, incepand cu ora 17:30.

Principalele teme dezbatute in cadrul conferintei vor fi:

  • Provocarile actuale ale mediului de afaceri din Romania;
  • De la zero la pozitia de leader in cadrul provocarilor unei noi tari – principalele situatii invatate;
  • Principalele competente necesare pentru atingerea succesului in cadrul pozitiei exigente ale unui CEO. Lectii invatate in urma crizei.

Specialistii care vor discuta problematicile propuse sunt:

  • MAMAS KOUTSOYIANNIS, CEO al Moore Stephens KSC Romania & Republica Moldova, Consul Onorific al Ciprului în România (regiunea Moldova)
  • MARIUS ȘTEFAN, General Manager, Autonom Lease
  • NIKITAS KONSTANTELLOS, Președintele EASE și CEO al ICAP Group
  • GEORGE GHONOS, Trezorier al EASE și Managing Director Southeastern Europe, McCain Foods

Lectii invatate in urma crizei – provocari pentru management va avea loc pe data de 24 noiembrie, in Bucuresti, la Galeriile Artmark – Palatul Cesianu-Racoviță.

Un eveniment: Asociatia Chief Executive Officers (EASE)

Evenimentul este organizat cu sprijinul: Moore Stephens si ICAP Romania.

Parteneri: BusinessMark Event Management.

Evenimentul are drept parteneri media: Jurnalul de afaceri, Promoafaceri, IMM Romania, Business24, Ziare.com, Calendar evenimente, Legal Magazin, Transilvania Business, Debizz, Administratie.ro, Roportal.ro, Business Woman, MLM News, Revista Valoarea, Bucuresteni.ro, Femei in afaceri, MLM News, Manager Express, Manager.ro, Economia Online, Think Business, Brightway, Antreprenor in Romania, Mark Media si Plan de afacere.ro.

Pentru detalii si inscrieri, acceseaza  www.business-mark.ro  sau contacteaza-ne la  numerele de telefon  (+40 ) 021 313 98 19   sau pe adresele de e-mail mihaela.ciobanu@business-mark.ro , office@business-mark.ro.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate de B2B, oferind clientilor sai  modele de dezvoltare complexe, conectandu- i in mod direct cu mediul de afaceri si creand oportunitati de parteneriat strategic.

Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations oferite, BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business  matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar