Leadership training OneLife la București! Află despre ce au învățat participanții

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

onelifeLeadership Training, organizat la București de liderii Onelife din Echipa Fantastică, sâmbătă, 23 septembrie 2017. Astfel, peste 120 de participanți au avut parte de o zi întreagă de pregătire, asigurată de traineri și lideri OneLife.

Cristi Călina, nivel de Diamant OneLife: Ne-am dorit să le oferim oamenilor un training care să le asigure o bază a acestei afaceri, atât din punct de vedere al modului în care se construiește o afacere de network marketing în general, cât și în ceea ce privește specificul afacerii OneLife, informații despre Blockchain și despre platforma de comercianți DealShaker. Programul a fost conceput astfel încât un om care pornește astăzi să știe, în urma acestui training, ce are de făcut.

Informațiile din prima parte a zilei au fost oferite de cel mai nou Diamant OneLife din Echipa Fantastică, Violeta Spînu. În prezent câștig suficient, mai mult decât am visat vreodată. Nu mă mai interesează banii. Mi-am spus că, dacă voi atinge nivelul de Diamant, voi ține traininguri în România, indiferent dacă sunt în alte grupe, nu neapărat în rețeaua mea de vânzări – a mărturisit, la finalul intervenției sale, Violeta Spînu.

Află secretul succesului Violetei Spînuvioleta

Violeta Spînu are o experiență de 20 de ani în industria de Network Marketing, unde a condus echipe uriașe, a creat o forță de vânzări de peste 75.000 de oameni în doar câțiva ani, devenind unul dintre cei mai puternici lideri ai unei companii internaționale cu sediul în Austria. Absolventă de studii economice la ASE, dar și licențiată a unui MBA la Barcelona, Violeta Spînu a fost atrasă repede de viziunea și de oportunitatea financiară OneCoin-OneLife, arătându-și decizia de a dezvolta acest proiect pe care îl consideră revoluționar și având potențial să îmbunătățească viața a milioane de membri în următorii ani.

Vă întrebați cu siguranță care este secretul succesului Violetei Spînu. Extrem de hotărâtă și de fermă, ea este un lider care recomandă în primul rând DISCIPLINA. Nimic mai adevărat, am spune. Disciplina este una din caracteristicile performerilor de top, indiferent de domeniul în care activează.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. liliana ichim

    multumesc din suflet mentorului meu,dna VIOLETA SPINU pentru ca ma aflu in aceasta mununata familie OneLife

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar