Lanseaza-ti noua afacere MLM prin construirea echipei

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Ridicarea unei afaceri de la zero poate părea o sarcină dificilă. Este important să reținem ingredientul secret care contribuie la construirea echipelor: comunicarea. Comunicarea eficientă îți împinge echipa prin rampa provocărilor către lansare. Acesta este doar unul dintre sfaturile publicate pe site-ul Mlm.com. Iată restul acestora:

 

Leadership

Nu uita scopul pe care îl ai pentru pornirea acestei noi afaceri. Ia o pauză de la treburile pe care le ai pentru a le aminti periodic oamenilor tăi scopurile pe termen lung – independența financiară, împărțirea profiturilor, etc. Există un motiv pentru care ai pornit această afacere, acest motiv te va menține motivat.

Marketing

Colectează idei și materiale de la echipa ta de marketing. Încurajează recrutarea creativă și networking-ul prin evidențierea postărilor de pe bloguri și social media în cadrul ședințelor.

Mărește-ți echipa

Construiește-ți canale de vânzări rapid, prin prezența ca lider și comunicare constantă. Invită noii parteneri la webinare si traininguri. Ține prezentări frecvente pentru prospecți, sprijinind astfel partenerii independenți.

Noutăți despre produse

Împărtășește momentul ”AHA!” care te-a adus în momentul lansării. Produsul tău este unic, beneficiile sunt speciale, efectele sale sunt profunde. Pe măsură ce lansezi catalogul invită experții de produs să se adreseze companiei și să răspundă întrebărilor prin Twitter sau mesaje text.

Citește mai mult despre acest subiect pe Mlm.com.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar