Lansare de carte: “Start în antreprenoriat” de Cristian Onețiu

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

carteDacă nu ați intrat încă în posesia cărții “Start în antreprenoriat” sau doriți să vă întâlniți cu autorul acesteia, Cristian Onețiu, iată un pont: acesta va ajunge în mai multe orașe din țară, în cadrul unor evenimente experiențiale și pozitive destinate antreprenorilor mici și medii, dar și tinerilor profesioniști ce își doresc să înceapă o afacere pe cont propriu.

Acestea se vor desfășura după cu urmează:

Iași – 22 septembrie, ora 16.30, Librarium Palas

București – 23 septembrie, ora 16.30, Librăria Humanitas de la Cișmigiu, Bulevardul regina Elisabeta nr. 38

Cluj – 24 septembrie, ora 16.30, Librarium Universitatii – Str Universitatii Nr.1

Timișoara – 26 septembrie, ora 16.30, Librăria Cartea de Nisip

Cristian Oneţiu este antreprenor cu o experienţă de peste 15 ani, dar şi psiholog şi life coach pentru persoane publice care caută succesul şi împlinirea personală.

Antreprenor poate fi ORICINE e interesat să atingă succesul adevărat pe întreg parcursul vieții, folosește instrumentele adecvate și adaugă cantitatea corectă de ambiție, acțiune și cunoștințele necesare pentru a-l transforma în realitate. Aceasta înseamnă pentru mine să fii antreprenor.” – scrie în cartea sa Cristian Onețiu, antreprenor care a dezvoltat mai multe afaceri printre care și compania de vânări directe Life Care, o companie cu peste 60.000 de parteneri independenți, în România, dar și în Ungaria, Spania și Italia.

Vezi mai multe informații pe site-ul autorului

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar