La 18 ani, are o afacere de succes. Iată ce vă sfătuieşte Libby Reynolds

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

libbyUn întreprinzător începător, care şi-a început afacerea în ziua în care împlinea 18 ani, îi îndeamnă pe ceilalţi să-i urmeze paşii pe care i-a făcut în carieră.

Libby Reynolds, din Weymouth, a fost finalistă la categoria stele în ascensiune, la premiile pentru vânzări directe oferite de Asociația Companiilor de Vânzări Directe din Marea Britanie, după ce s-a întrecut cu alţi 400.000 de competitori eligibili.

Adolescenta spune că s-a decis să fie femeie de afaceri pe cont propriu înainte de a termina şcoala şi a înfiinţat Punzel, propria sa afacere Avon Leadership. A avut succes imediat, fapt recunoscut la două concursuri naţionale din Marea Britanie, în cele şase luni care au trecut de când s-a lansat în afaceri. Acum, Libby le oferă şi altora sfaturi pentru a reuşi în carieră.

  1. „Fii încrezător. Astfel ţi se vor deschide o mulţime de posibilităţi. Poate că este mai greu să câştigi încrederea că poţi face ceva mic la început, dar odată ce ai căpătat-o, vei apărea ca un om care crede în sine în faţa celorlalţi, iar asta te va ajuta să ai mai mulţi clienţi, vânzări şi să-ţi clădeşti reputaţia de a avea propriile trucuri.
  2. Nu lăsa negativitatea să te doboare. Dacă îţi spune cineva nu, ultimul lucru pe care ai vrea să îl faci este să consideri că asta este ceva personal.
  3. Pentru a creşte, a-ţi asuma riscuri este esenţial.
  4. Stabileşte-ţi obiectivele pe termen scurt şi lung pentru a-ţi păstra motivaţia; cele mai bune termene sunt de şase luni, un an, trei ani şi visul final.
  5. Nu amâna nimic. Timpul înseamnă bani.
  6. Planifică-ţi totul dinainte. Irosirea timpului este una dintre cauzele scăderii productivităţii.
  7. Nu simţi nevoia să mergi încotro se îndreaptă toată lumea!
  8. Fă-ţi o reţea şi întâlneşte-te cu oameni asemănători ţie.
  9. Orice îţi propui pentru tine se va realiza dacă îţi canalizezi întreaga energie pentru asta. Chiar dacă este vorba despre un loc bun de parcare sau de un imperiu financiar de mai multe milioane de lire.
  10. Şi, în final, nu renunţa! Sună ca un clişeu, dar este atât de adevărat”, a spus Libby.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar