Juha Parhiala, Diamant Coroană în OneCoin, la București: Riscantă sau neriscantă, afacerea cu criptovalută este reală

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 1,00 out of 5)
Încarc...

Școala OneAcademy și-a deschis porțile în România printr-un eveniment special desfășurat sâmbătă, 20 iunie 2015, la București. Pasionații de criptovalută își pot cumpăra cursurile OneAcademy despre tranzacționarea acesteia și  mai ales pot pune în practică ce au învățat utilizând moneda OneCoin.

300 de persoane au participat la evenimentul care a fost transmis live pe YouTube și care a beneficiat de prezența pe scenă a unuia din liderii de top la nivel mondial în network marketing, Juha Parhiala, Diamant Coroană în OneCoin.

Deschiderea evenimentului i-a revenit trainerului Liviu Păsat, acesta fiind urmat de câțiva lideri locali OneCoin: Camelia lideriMarc (care a fost și gazda evenimentului), Marian Grigore și Cristi Călina, care au prezentat, pe scurt, informații despre criptovalută și oportunitatea oferită de OneCoin.

MLM News a stat de vorbă, la finalul evenimentului, cu Juha Parhiala, și ne bucurăm să vă putem aduce, în exclusivitate, câteva minute înregistrate cu acesta, în care ne împărtășește, la cald, experiența sa în România și viziunea sa.

De origine finlandeză și stabilit în Thailanda, Juha Parhiala a ales network marketingul în urmă cu aproape  20 de ani, iar în toamna anului trecut a început parteneriatul cu OneCoin.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar