Juha Parhiala a atins pragul de 1 milion de dolari pe lună… și revine în România pentru a treia oară în 6 luni

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 3,00 out of 5)
Încarc...

JuhaJuha Parhiala a atins 1 milion de dolari pe lună, situându-se pe un confortabil loc 2, alături de Shane Morand de la Organo Gold, în topul celor mai mari câștiguri la nivel mondial în network marketing. De origine finlandeză, Juha Parhiala s-a stabilit de mai mulți ani în Tailanda. Organizația construită de acesta în compania OneCoin, unde este la nivel de Diamant Coroană,  are peste 600.000 de membri în toată lumea și generează un rulaj de 45.000.000 euro/săptămână.

Compania OneCoin a pornit în septembrie 2014, luând amploare puternic în Asia, dar și în Europa în urma fuziunii, în luna aprilie, cu compania Conligus. Fondatorii companiei Conligus, frații Aron și Stephan Steinkeller, au intrat și ei în primii 10 din topul menționat mai sus, cu 550.000 de dolari pe lună.

Juha Parhiala a fost anul acesta de două ori în România, la invitația liderilor locali Cristi Călina și Marian Grigore. Mai mult decât atât, Juha va reveni în București în 5 decembrie, la următorul mare eveniment OneCoin organizat anul acesta în România. Practic, milionarul revine pentru a treia oară în sala de conferințe de la Crystal Palace Ballrooms în ultimele 6 luni, susținând astfel, așa cum a promis, dezvoltarea rețelei în această zonă.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar