Josh Paine este noul CEO al WorldVentures Holdings

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Josh Paine este noul CEO al WorldVentures HoldingsWorldVentures™ Holdings LLC, compania mamă a liderului de direct selling din industria turismului World Ventures – un club global dedicat vacanțelor și stilului de viață – a anunțat că Josh Paine este noul CEO al WorldVentures Holdings. Josh va coordona deciziile strategice și operaționale, ridica brandul, întări echipa de leadership și va mări creșterea generală a WorldVentures Holdings.

„Josh are o pasiune pentru a insufla organizațiilor sentimentul de a avea un scop puternic în timp ce construiește o cultură fixată pe câștigarea de trofee, ceea ce îl face o achiziție de o mare valoare pentru echipa noastră.”, a declarat Wayne Nugent, fondatorul WorldVentures.

Josh îl înlocuiește pe Dan Stammen, care a devenit primul CEO al companiei în 2005. El a renunțat la această poziție după 3 ani și jumătate, apoi a revenit în februarie 2015, aducând compania de la vânzări de 355 milioane de dolari, în 2014, la 926 milioane de dolari, în 2016.

„Sunt entuziasmat și optimist în legătură cu numirea lui Josh în postul principal al operațiunilor day-to-day ale WorldVentures Holding. Talentul uimitor al lui Josh, împreună cu experiența sa financiară și organizațională îl fac alegerea ideală pentru a conduce compania noastră în următoarea decadă. Pe lângă înțelegerea sa excepțională în ceea ce privește businessul, Josh cunoaște pe dinafară industria turismului de nișă. În calitate de co-proprietar al WorldVentures, sunt entuziasmat de noul meu rol ca și consultant în dezvoltarea afacerii, în exercitarea căruia voi lucra cu partenerii noștri pentru a aduce noi oportunități pentru membrii și reprezentanții noștri din teren. Viitorul sună foarte bine; iar ce-i mai bun încă nu a venit pentru WorldVentures!”

Înainte de a accepta noul său rol la WorldVentures Holdings, Josh a fost CEO al Rovia, LLC, una dintre entitățile WorldVentures Holdings. El a mai fost responsabil cu strategia Providence Interactive Capital, LLC în calitate de managing partner. De asemenea, a fost CEO și CFO al CheapCaribbean.com, Inc., furnizorul numărul 1 din SUA de vacanțe în zona Caraibelor și Mexic. În debutul cariereri sale, a lucrat cu companii din Fortune 500 și a fost vicepreședinte, însărcinat cu operațiunile, al JetPay Merchant Services, LLC. Josh a absolvit summa cum laude Universitatea A&M din Texas și deține o licență în contabilitate și diplomă de master în finanțe. El este, de asemenea, absolvent al Academiei de Leadership Stagen.

Despre WorldVentures Holdings

Înființată în 2005 de Wayne Nugent, WorldVentures este o companie de vânzări directe a membershipului de vacanțe care le oferă membrilor săi pachete de călătorii denumite DreamTrips-uri, dar și posibilitatea dezvoltării unei afaceri de network marketing prin promovarea serviciilor de care beneficiază.

La baza clubului se află agenția de turism Rovia, marcă înregistrată a holdingului WorldVentures, premiată în mai multe rânduri la nivel mondial pentru serviciile pe care le oferă clienților săi.

WorldVentures s-a lansat oficial în România printr-un eveniment de amploare organizat în 22 ianuarie 2017, la Sala Palatului din București.

Vezi un video în care Josh Paine se prezintă partenerilor WorldVentures:

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar