John Maxwell vine în România

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

maxwell2Eveniment special, pe 12 noiembrie 2013, la București, datorită unui invitat de marcă. Este vorba despre John Maxwell, expert în leadership şi dezvoltare personală recunoscut la nivel mondial.

Conferința va avea loc la Cristal Palace Ballrooms, între orele 9.00 și 16.00, și va avea în program mai multe sesiuni, Cele cinci niveluri ale leadershipului, Cele 15 legi neprețuite ale creșterii și o sesiune în premieră – Uneori câștigi, uneori înveți.

De peste 40 de ani, John Maxwell a inspirat audienţe prin cele peste 70 de cărţi şi prin miile sale de conferinţe. Iată, mai jos, prezentarea lui John Maxwell, publicată pe site-ul evenimentului:

John C. Maxwell este un expert, coach şi autor în leadership cu renume internaţional, care a vândut peste 21 de milioane de cărţi. Dr. Maxwell a înfiinţat EQUIP şi John Maxwell Company, organizaţii care au acordat training la peste 5 milioane de lideri din 174 de ţări. În fiecare an, acesta ţine prelegeri pentru Fortune 100 companies, lideri guvernamentali şi organizaţii internaţionale ca de exemplu United States Military Academy din West Point (Academia Militară SUA din West Point), National Football League (Liga Naţională de Fotbal) şi ONU.

Unul dintre cei mai bine vânduţi autori în New york Times, Wall Street Journal şi Business Week, cartea lui Maxwell ‚Cele 21 de legi incontestabile ale leadership-ului’ s-a vândut în peste 2 milioane de exemplare. ‚Dezvoltă liderul din tine’ şi ‚Cele 21 de calităţi indispensabile ale unui lider’ s-au vândut fiecare în peste 1 milion de exemplare. Puteţi să îi citiţi blogul la JohnMaxwellOnLeadership.com, să îl urmaţi pe Twitter.com/JohnCMaxwell şi să aflaţi mai multe despre el la JohnMaxwell.com.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar