Joe Hara, fost șef Tupperware, a decedat la 91 ani

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Joe Hara, fost șef Tupperware, a decedat la 91 aniJoe Hara, fost șef Tupperware, a decedat la 91 ani în Ajunul Crăciunului, în casa sa din Longwood. Hara a condus diviziile internațional și America de Nord ale Tupperware în timpul erei de aur a companiei din anii `60, `70 și `80 și a fost imaginea companiei pentru aproape trei decenii. A fost „inima Tupperware pentru mulți ani”, potrivit CEO-ului actual, Rick Goings.

Sub conducerea lui Hara, Tupperware, cu sediul în Orlando, a crescut dintr-o companie care producea veselă din plastic într-un fenomen internațional din domeniul vânzărilor. Hara a condus adunările complexe, anuale, ale femeilor de vânzări din Tupperware cunoscute sub numele de Jubilee, împărțind sfaturi și contribuind la ridicarea multor branduri de bunuri domestice care au înflorit în familia americană a acelor vremuri.

Hara a intrat în companie în 1954, împreună cu vărul său, Jim, care se ocupa de o rețea de distribuție în Chicago. S-a retras în 1985, după 33 de ani petrecuți în funcții de top executive la Tupperware.

Citește și de ce a vândut Tupperware segmentul Beauticontrol către Youngevity.

Sursa foto: Orlando Sentinel

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar