Jirath Submongkonkul: Cheia succesului – o decizie puternică

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 4,43 out of 5)
Încarc...

jirathMLM News are un nou invitat de marcă: Jirath Submongkonkul. Liderul thailandez cu o experiență în network marketing de 2 decenii și de 6 ani alături de Jeunesse a vizitat câteva zile România și a participat la o serie de evenimente si traininguri cu echipa locală condusă de Edy Ardeleanu.

Evenimentul din 13 mai a fost foarte interesant, pentru că au participat mulți oameni interesați de afacerea noastră. Ne concentrăm pe creșterea pieței europene. Au și apărut lideri noi în ultimele șase luni, avem niveluri noi de Dublu Diamant, deci Jeunesse înregistrează o creștere extraordinară în Europa – a spus Jirat Submongkonkul despre Jeunesse Super Saturday, eveniment desfășurat la Constanța.

Jirat Submongkonkul, despre sistemul său de marketing online

Cred că în afacerea noastră este important să învățăm oamenii cum să vândă produsele. Consider că acesta este primul lucru pe care îl avem de făcut, să învățăm oamenii să împărtășească informația despre produs. Și acum avem la îndemână o serie de unelte, avem Facebook, Google, Instagram, există o mulțime de căi prin care poți transmite experiența ta cu produsele într-un mod interactiv și care atrage clienții. Iar noi îi învățăm pe oamenii din echipă cum să utilizeze aceste intrumente.

Despre  rata de succes scăzută în network marketing

Această percepție, referitoare la rata de succes scăzută în network marketing nu este greșită. Acesta e adevărul. Dar nu este nici corectă 100%. Network marketingul este la fel ca orice afacere. Să analizăm, de exemplu, câte restaurante cu specific italian sunt în București și câte din acestea au succes. Într-o companie clasică practic există un singur director. Și în orice meserie ai nevoie de o calificare, de o școală, o diplomă e absolvire sau experiență. În network marketing însă acest lucru nu contează, nu contează ce profesie ai sau ce vârstă, doar să fii dispus să faci munca și să ai un îndrumător care te ajută. Contează compania, echipa și, nu în ultimul rând, să iei tu decizia.

Despre succes în network marketing

Un alt aspect foarte important este stabilirea țelului. O dată ce ți-ai stabilit țelul și ai luat decizia de a face tot ceea ce îți stă în putință pentru a-l atinge, nimic nu îți mai poate sta în cale. Mulți oameni sunt în industrie doar așa, hai să fac și eu, să încerc, dar ajungi profesionist cu adevărat doar când ți-ai stabilit scopurile foarte clar, ceea ce e important pentru tine, și ai luat o decizie în acest sens. Deci, dacă ar fi să aleg un singur lucru din experiența mea pe care să îl dau mai departe, o cheie a succesului, acesta ar fi:  o decizie puternică.

De ce Jeunesse?

Îmi place foarte mult să vorbesc despre asta. În Jeunesse am pornit având foarte multă încredere în  fondatorul companiei Randy Ray. Încrederea a venit după ce a făcut un tratament Jeunesse cu celule stem în 2006, când nimeni nu vorbea despre așa ceva, când nimeni nu se gândea că acestea vor apărea pe piață și vor ajuta oamenii și am înțeles atunci viziunea acestui om. E foarte important să ai viziune, să vezi încotro te îndrepți. În plus, am văzut felul în care Randy Ray tratează oamenii, cine îl cunoaște se îndrăgostește de el.

Jirat Submongkonkul, despre România

Înainte să vin în România am citit, am studiat. Tatăl meu citea cărți despre fostele țări comuniste, deci știam câte ceva despre situația din zonă. Dar de când am venit aici, mă simt ca acasă. Mâncarea, vremea seamănă cu cea din Thailanda. Dar mai ales oamenii, există o trăsătură comună a oamenilor din România și Thailanda: caută oportunitatea, doresc mai mult. În meseria noastră acesta e lucrul cel mai important, pentru că noi transformăm oamenii, le schimbăm viețile, le oferim o oportunitate. Și este un potențial foarte mare aici în România. Avem piață aici, sunt în Europa de ceva vreme, am făcut un turneu în mai multe țări, dar cel mai mult timp l-am petrecut aici în România, mi-a plăcut foarte mult. Suntem gata să primim orice lider, orice om în echipa Jeunesse, să avem succes împreună.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. Venera Blendea

    Excelent articol! Felicitari!
    Jirath… amazing man! The Best!
    Jeunesse… The Best company! <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar