Jeunesse, vânzări de un miliard de dolari în 2015

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

jeunesseJeunesse a atins pragul de un miliard de dolari în vânzări pe an, fiind una dintre cele mai tinere companii care au ajuns la acest nivel. Jeunesse a crescut puternic încă din anul lansării, 2009, iar în ultimii ani a figurat în clasamentul companiilor din SUA cu cea mai rapidă dezvoltare, realizat de Inc.

Randy Ray, cofondator și CEO Jeunesse: Investiția în infrastructura tehnologică potrivită de la început în paralel cu expansiunea globală ne-a permis să atingem acest nivel și ne pune în poziția de a ne continua creșterea și dincolo de un miliard.

Jeunesse atribuie acest succes rețelei globale de distribuitori independenți. Succesul nostru este rezultatul direct al muncii, profesionalismului și dedicării rețelei noastre extraordinare de distribuitori din toată lumea, a spus Wendy Lewis, cofondator și COO Jeunesse.

Jeunesse este o companie de vânzări directe ale cărei produse, suplimente nutritive și produse de îngrijire a pielii, sunt fabricate exclusiv în SUA. Compania a dezvoltat servicii pentru clienți în mai multe limbi, echipă de suport tehnic, un sistem global de înregistrare a partenerilor și programare in-house, asigurând o platformă globală capabilă să susțină distribuția produselor sale inovative și training prin 32 de sedii operaționale în peste 100 de țări.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar