Jeunesse a semnat un parteneriat de sponsorizare cu Galatasaray

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

jeunesse Jeunesse a semnat un parteneriat de sponsorizare cu Galatasaray, anunță principalele publicații de profil turcești.

Un comunicat sumar lansat de compania de network marketing anunța: “Suntem mândri să anunțăm că Jeunesse va sponsoriza Galatasaray Sport Kulubu, un club de fotbal turcesc popular.”

Contractul a fost încheiat pe o durată de 2,5 ani, iar suma anunțată este de 1 milion de euro. Numele companiei Jeunesse va figura în toată această perioadă pe șosetele galben-roșii ale sportivilor echipei.Jeunesse - Galatasaray

Cunoscut sub numele de Galatasaray SK, clubul de fotbal din Instanbul este parte din Galatasaray Sports Club, care are 14 ramuri și 1.400 de atleți licențiați. Fondat în 1905, Galatasaray SK este cel mai de succes club de fotbal turcesc, cu 20 de titluri Super Liga, 17 Cupe ale Turciei și 15 Super Cupe ale Turciei.

Din 2011, clubul de fotbal își desfășoară meciurile cu oaspeții pe stadionul Turk Telekom Stadium, aflat în cartierul Seyrantepe din Instanbul. Are o capacitate de peste 52.000 de locuri. Galatasaray SK se bucură, de asemenea, de o largă vizibilitate în social media, cu peste 25.000 de fani activi în toate canalele sale.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar