Jeunesse se implică în dezvoltarea pieței din România

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (17 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

J2Din 26 martie, România figurează oficial pe harta piețelor Jeunesse. Evenimentul organizat la București a beneficiat de prezența a cinci reprezentanți din partea companiei, trei dintre aceștia venind din zona de top management: Jarek Flis – General Manager pe Europa Centrală și de Est, Vlad Hadji – General Manager pe Russia și CSI, și Sctott Lindahl – reprezentant senior relații cu clienții.

Potrivit informațiilor oferite de aceștia, Jeunesse și-a dublat cifra de afaceri în primul trimestru al acestui an, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, planul companiei fiind acela de a depăși 2 miliarde de dolari în 2016, iar în 2020 să atingă o cifră de afaceri de 10 miliarde de dolari.

Referitor la România, Jeunesse o consideră o piață cu un mare potențial, dovadă nu numai prezența reprezentanților săi în premieră la București, ci și intenția acestora de a organiza câteva evenimente pe an împreună cu liderii de aici. Jeunesse și-a arătat disponibilitatea de a investi în Europa de Est și cel mai probabil în luna iulie partenerii și clienții din România se vor putea bucura de un nou eveniment național și de toate materialele informative și de marketing ale companiei, inclusiv video, tradJ1use în limba română.

Desigur, evenimentul a inclus și momente de recunoaștere, dedicate persoanelor care au atins niveluri noi de carieră:

–          Jade Executiv: Mirela Visan, Garry & Oana Rosu, Florina Trandafir, Anca Gusat

–          Perlă Executiv: Gigi & Catalina Popa, Silviu & Cati Margheol

–          Safir Executiv: Tuns Cristian

De asemenea, Gigi Popa și Anca Gusat au fost câștigătorii a două cecuri, de 500 și, respectiv, 250 de dolari, oferiți în cadrul unei promoții.

J5Dacă prima sesiune a evenimentului a fost de deschidere, fiind dedicată prezentării Jeunesse, cea de-a doua parte a evenimentului a constat într-un workshop pentru partenerii independenți ai companiei. În ambele sesiuni însă au fost organizate tombole,  prin care au fost oferite  foarte  multe cadouri, desigur, în produse Jeunesse. Două dintre cele mai interesante premii, două bilete de intrare la evenimentul european care va fi organizat de Jeunesse la Roma, au fost cJ3âștigate de generația young, doi dintre cei mai tineri reprezentanți -Zori Amaximoae și Andrei Ardeleanu. La evenimentul de la Roma – Jeunesse University -, care va avea loc în 16 și 17 aprilie și unde sunt așteptați aproximativ 10.000 de perteneri independenți, România va fi prezentă cu o echipă de 30 de persoane.

Liderii Edy Ardeleanu și Valentina Stamate: După 6 ani de experiență full time în industrie realizăm ce înseamnă cu adevărat să lucrezi într-o companie care are scopuri mărețe, care se implică în piața ta și care plătește bonusuri excelente. Simți siguranța și așa determinarea și pasiunea urcă la un alt nivel. România este o piață imensă și acum este momentul oportun să începeți cu Jeunesse. Jeunesse este o afacere globală care ajută oamenii să obțina potențialul maxim în obținerea unui aspect tineresc, trai sănătos, și îmbrățișând viața.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar