Jeunesse organizează cel mai mare eveniment național la Baia Mare

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

TGMLa scurt timp după participarea la Network Marketing Forum, Jeunesse organizează cel mai mare eveniment național la Baia Mare, în data de 25 noiembrie 2017. Evenimentul național de Beauty & Business va avea peste 400 de invitați, iar din partea companiei vor fi prezenți Vlad Hadji – general manager Jeunesse Rusia & CSI, Edy Ardeleanu (foto) – Rubin Director și liderul echipei Jeunesse România, Cristian Tuns – Safir Executive Jeunesse România. Lista speakerilor este completată de Cristina Stănoiu – Jade Executive Jeunesse România, Robert Gargaianu – Sales Specialist, Anca Lobonț – farmacist și MC Cristina Tudor.

Evenimentul va avea loc în sala de conferințe Diamond a hotelului Romanița din Baia Mare, începând cu ora 11:00.

“În vara 2017 am fost în Maramureș de două ori și am stat câte două săptămâni! Este o zonăJeunesse organizează cel mai mare eveniment național la Baia Mare superbă, oamenii cu care am interacționat acolo sunt oameni cu principii sănătoase , oameni de acțiune, oameni care știu să asculte și dispuși să facă ca lucrurile să se întâmple! Ori din punctul ăsta de vedere este nevoie ca ei să înțeleagă mai bine fenomenul Jeunesse, ca apoi ei să poată lua decizii corecte!”, a declarat Edy Ardeleanu pentru mlmnews.ro.

“În România sunt multe oportunități în industrie și oamenii care sunt la început sau care nu cunosc foarte bine industria sunt sceptici în ceea ce privește o deplasare de sute de km la un eveniment! Deci dacă vedem potențialul unei zone în viziunea mea trebuie noi să mergem către ei, ca lucrurile să funcționeze!”, a mai spus liderul echipei Jeunesse România.

În cadrul evenimentului, pe lângă recunoașteri, vor fi momente de divertisment, jocuri de lumini, muzică, un ansamblu de dans specific zonei Florile Chioarului, coffee-break, lansare, testare și tombole cu produse, inclusiv tombola specială cu iPhone.

cristiEchipa Jeunesse România a participat la evenimentul anual organizat de MLM News, Network Marketing Forum, fiind reprezentată pe scenă de Cristian Tuns. De asemenea, liderul echipei, Edy Ardeleanu, a primit trofeul pentru lideri oferit anul acesta în cadrul Galei premiilor MLM News. Iată și argumentația premiului: Trofeul pentru lideri se acordă lui Edy Ardeleanu, lider Jeunesse, Cofondator al echipei T.G.M. Edy a fost alaturi de MLM News chiar inainte apariția NMForum, la primul eveniment cu speakeri din diferite companii, o întâlnire cu doar 20 de participanți, dar cu multă implicare și energie din partea acestora. Trofeul se acordă lui Edy Ardeleanu care ne-a arătat prin exemplul personal ce înseamnă: Dacă vrei, poti! Nu te oprește nici… zăpada.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar